Rate this post
 • Geen klanten maar fans
  Rate this post

  De kapper is een plek waar ik vrij regelmatig kom. ‘Als je haar maar goed zit’ en zo is het maar net. Als mijn haar goed zit, voel ik me goed! Ongeveer een keer in de zes weken zit ik bij de kapper voor een knip- en verfbeurt. Ik zit me dan wel eens te bedenken: je geeft zo’n persoon toch best wel veel vertrouwen en macht. Je haar is zo belangrijk, je kan je echt ellendig voelen als je haar verkeerd (te kort, te bol, te heftig…) geknipt of gekleurd wordt. Natuurlijk verwacht je bij je kapper dat je met een kapsel naar buiten gaat wat jij mooi vindt en waar jij je lekker bij voelt. Maar wat verwacht je eigenlijk bij een kapper? En: wat mág je verwachten?

  Je hebt natuurlijk kappers en kappers. Van goedkope eenmanszaakjes tot grote ketens met tientallen filialen of juist exclusieve salons. De prijzen zijn overal verschillend. Bij de eenmanszaak betaal je misschien maar twee tientjes voor een knipbeurt en bij de exclusieve salon al gauw zo’n zestig tot zeventig euro, als het niet meer is. Natuurlijk bepaal je zelf waar je heen gaat en waar je je goed voelt.

  Oog voor detail
  Volgens mij is dat het allerbelangrijkste. Dat ik naar buiten ga met een kapsel dat bij mij past, dat precies is zoals ik het wil, dat gewoon goed geknipt is met oog voor detail, met een kleur waar ik helemaal blij mee ben. Dat klinkt logisch, maar ik denk dat er veel kappers zijn die daar de mist in gaan. Het is best een klus om een kapsalon te vinden die dat precies goed doet, en die ook bij jou past qua stijl en sfeer. Maar ehh… wat verwacht ik nou eigenlijk verder bij een kapper?

  Lef en liefde
  Bij Timeless Hairfashion doen wij alles met lef en liefde voor een prachtig verzorgd kapsel op de authentieke manier. Wij geloven in aandacht voor jouw kapsel en hebben gevoel voor ambacht en bieden natuurlijk een goed advies over de huidige trends en producten.

  Artistique
  Wij werken uitsluitend met het merk Artistique, een merk met een bijzonder verhaal, producten van kappers voor de kappers. Het heeft zijn unieke herkomst uit Nederland, met als specialiteit dat het door de kapper voor de kapper geproduceerd wordt, bijzonder afgestemd op de klantwens in de markt.

  Van old style tot high fashion
  Wij hebben kennis van jouw kapsel en weten wat bij jou past: van old style tot high fashion. Bij ons is het een ontmoetingsplek voor liefhebbers van een goed geknipt en verzorgd kapsel, de plek waar je moet zijn wanneerje voor kwaliteit gaat en tevredenheid. Gewoon even langskomen voor een lekkere kop koffie en goed advies kan natuurlijk altijd. Maak gebruik van onze vriendenkaart! Je bent van harte welkom

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply