Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geen mascara meer nodig…
  Rate this post

  Vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? Wat een tijdverspilling ook! En mascara kan ook nog eens uitlopen. Maar je wil er wél altijd goed uitzien; ook nu de zomer eraan zit te komen

  Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die zich niet iedere morgen willen opmaken, maar toch goed voor de dag willen komen. De extensions zien er heel natuurlijk en mooi uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend, of alsof je een wondermascara hebt gebruikt. Ze zijn bestand tegen water en voelen licht aan, dus je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen, en je loopt geen risico meer op ‘panda-ogen’. Da’s handig in de zomer!

  Natuurlijk effect
  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt. Wimperextensions zijn duurzaam, comfortabel en praktisch!
  Eigenlijk moet je het zelf een keer ervaren, want dan ben je meteen verkocht. Je wordt ‘s ochtends wakker met meteen een prachtige oogopslag. Dat wil jij toch ook?

  Unieke lijm
  Schoonheidsspecialiste Tamara van Dam werkt met een unieke lijm, waar geen enkele andere salon aan kan tippen. Deze lijm is niet schadelijk voor jouw eigen wimpers en heeft een zeer lange hechtduur. Daarom hoef je je wimpers maar eens in de vier weken te laten opvullen. Van de behandeling zelf voel je niets. Het is zelfs heel ontspannend en comfortabel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply