Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Geen mascara meer nodig…

  Vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? Wat een tijdverspilling ook! En mascara kan ook nog eens uit­lopen. Maar je wil er wél altijd goed uitzien; ook nu de zomer eraan zit te komen.

  Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die zich niet iedere morgen willen opmaken, maar toch goed voor de dag willen komen. De extensions zien er heel natuurlijk en mooi uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend, of alsof je een wondermascara hebt gebruikt. Ze zijn bestand tegen water en voelen licht aan, dus je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen, en je loopt geen risico meer op ‘panda-ogen’. Da’s handig in de zomer!
  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehydevrije lijm. Wimperextensions zijn duurzaam, comfortabel en praktisch! Je wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers. Eigenlijk moet je het zelf een keer ervaren, want dan ben je meteen verkocht. Je wordt ‘s ochtends wakker met meteen een prachtige oogopslag. Dat wil jij toch ook?
  Tamara Aslo-Vervuren van Beauty By T is sinds 2006 werkzaam in de beautybranche, en is nagelstyliste, visagiste, pedicure en schoonheidsspecialiste. Ook heeft zij de kappersopleiding gedaan en kun je dus ook voor hairextensions bij Beauty By T terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply