Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Geen mascara meer nodig!
  4/4 - (1 stemmen)

  Wil je mooie, lange en natuurlijk uitziende wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. Om de extensions aan te brengen, worden bij Diamond Beauty twee methodes gebruikt. De ene methode is de ‘one by one’. Hierbij wordt met behulp van een speciale lijm aan elk natuurlijk wimperhaartje zorgvuldig een extension geplaatst. Door deze techniek zijn de wimper­extensions ­nauwelijks van echt te onderscheiden en heb je een ­natuurlijke oogopslag.
  De andere methode is ‘3D Russian Volume’. Hierbij worden drie ultradunne extensions aan elk natuurlijk wimperhaartje bevestigd. Zo wordt er nog meer volume gecreëerd, wat zorgt voor een nóg vollere oogopslag. Deze methode wordt veel toegepast wanneer je zelf niet zoveel natuurlijke wimpers hebt of wanneer jij een nog vollere look wil creëren.
  Bij beide methodes bepaal jij zelf de gewenste lengte en krul van de wimperextensions.

  Groeicyclus
  Wimperextensions blijven de gehele duur van de natuurlijke eigen groeicyclus zitten. Wil jij een optimaal en langdurig resultaat, dan wordt geadviseerd om om de drie of vier weken terug te komen bij Diamond Beauty voor een opvulbehandeling. Kijk voor meer informatie bij de FAQ op de website.

  Over ons
  Wij zijn Jenny en Priscilla. Buiten het feit dat wij beste vriendinnen zijn, delen wij beiden dezelfde passie: wimperextensions. Al enige jaren zijn wij gecertificeerde wimperstylistes en inmiddels zijn wij de tel kwijtgeraakt van het aantal dames, jong en oud, die wij hebben voorzien, en nog steeds voorzien, van ­‘fabuLASH’ wimpers.

  Het is bewezen dat goed verzorgde dames aantrekkelijker overkomen. Hiervoor hoef je geen model of filmster te zijn, met de perfecte klassieke trekken en een droomfiguur. Het zorgen voor een goede verzorging werkt positief voor je zelfvertrouwen. Als je tevreden bent met jezelf, en dit uitstraalt, kijken mensen graag naar je, en mensen met een positieve uitstraling trekken het geluk immers meer naar zich toe. Want wat je uitstraalt, krijg je terug!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply