Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geen mascara meer nodig…
  Rate this post

  Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die zich niet iedere morgen willen opmaken, maar toch goed voor de dag willen komen. De extensions zien er heel natuurlijk en mooi uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend, of alsof je een wondermascara hebt gebruikt.

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een ­natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt. De periode dat ze blijven zitten, hangt van je groeicyclus af.
  Het kan verschillen van enkele weken tot maximaal 2 maanden. Wimperextensions zijn duurzaam, comfortabel en praktisch! Eigenlijk moet je het zelf een keer ervaren, want dan ben je meteen verkocht. Je wordt ‘s ochtends wakker met meteen een prachtige oogopslag. Dat wil jij toch ook?
  De wimperextensions zijn ook nog eens perfect voor de vakantie, want je hebt geen uitgelopen mascara wanneer je uit het zwembad of de zee komt. Voor wimperextensions kun je terecht in de salon van WimperXL.
  WimperXL is ook een groothandel en opleidingscentrum. WimperXL heeft al jarenlang ervaring in het geven van professionele opleidingen. In het opleidingsinstituut volg je officiële trainingen van wereldwijd bekende merken. Er is een samenwerking en rechtstreeks contact met de merken Neicha, Blink, MYscara, Cosmotology en JetSet.
  WimperXL staat onder meer bekend om de goede nazorg na de opleidingen en het nauwe persoonlijke contact, dat ook na de opleiding blijft. Dus als je aan de slag gaat voor jezelf en vragen hebt, kun je aankloppen bij WimperXL voor antwoorden waarmee je verder kunt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply