Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geen haar meer te bekennen!
  Rate this post

  Haren op ongewenste plekken: weg ermee! En dan gaat het hier niet over scheren, epileren of harsen. Dit keer kies jij voor een aanpak -waarmee je permanent van die -vervelende haren af bent.

  Laserontharen: hoe werkt dat?

  Tijdens de behandeling tekent de huidspecialist het behandelgebied af met een huidpotlood en brengt ze een dunne laag gel op de huid aan voor een zo optimaal mogelijke lichtbegeleiding naar het haar. Vervolgens wordt het handstuk op de huid geplaatst. Deze wordt na elke lichtflits verplaatst over het te behandelen gebied. Via de flitslamp worden lichtpulsen door het pigment in de haren naar de haarwortel geleid. Daar wordt het licht omgezet in warmte. De haarwortel wordt hierdoor vernietigd. De lichtflitsen zijn alleen actief op haren die in de groeifase zitten. Alleen haren in de groeifase kunnen worden vernietigd. Soms zijn haren in de rustfase en wordt het haarzakje niet vernietigd. Dat is ook de reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn met een bepaalde tussenperiode. Na de behandeling wordt de huid verzorgd met een speciale verkoelende crème.

  Veilig

  De laser van Praktijk Permanently heeft een speciale pigmentatiemeter: de Skintel. Deze meter zorgt voor een optimale afstemming van de laser op de huid van de klant. Praktijk Permanently werkt alleen met geavanceerde apparaten die voldoen aan de kwaliteitsnormen en CE-gecertificeerd zijn. De laserbehandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidspecialisten en huidtherapeuten.

  Vergoeding

  De laserbehandeling kan in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar zodat je precies weet waar je aan toe bent. Praktijk Permanently is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en al onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

  Nazorg

  Direct na de behandel kan de behandelde huid rood zijn, maar dat hoeft niet. Vaak is dit na een half uur weer weggetrokken. Het is essentieel om na de behandeling 4 weken uit de zon te blijven en niet onder de zonnebank te gaan. Gebruik daarom op zonnige dagen altijd een zonnebrandcrème met factor 30 of hoger. 

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply