Rate this post
 • Geen miskopen meer
  Rate this post

  Kom je wel eens thuis met kleren die je toch niet blijken te staan? En geef je ­daardoor onnodig veel geld uit aan kleding? Zou je wel eens advies van een imagostylist willen hebben? Samen met een professional door je kledingkast gaan om te kijken wat nog leuk is en wat echt niet meer bij je past? Doe dan een ­garderobecheck!

  Uit onderzoek is gebleken dat maar 20% van wat er in onze kast hangt gedragen wordt. Door garderobechecks en metamorfoses help ik mensen bij de ontwikkeling van stijl op het gebied van uiterlijk en presentatie. Ik kom bij je thuis en loop samen met jou je garderobe door. Tijdens deze checks herontdek je je kleding. Bij mijn werkwijze maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring. Daarnaast maak ik gebruik van de psychologische werking van kleur en het strategisch inzetten van kleur en kledingstijl.

  Ik ben Ingeborg Kloezeman en ben al 25 jaar imagostylist / make-up artist. Ik verzorg de make-up en kleding tijdens fotosessies, modeshows, TV-programma’s en films en ben verantwoordelijk voor het backstagemanagement tijdens modeshows. Tijdens het evenement draag ik de verantwoordelijkheid voor de collectie en de styling en ben ik op die dag het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de modellen.
  Ben je benieuwd naar een garderobecheck?  Bel of mail mij, en kijk ook op  Facebook.com/IkVisagie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply