Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geen ongewenste haargroei meer
  Rate this post

  ‘Ontharen’: dat woord alleen al heeft een negatieve lading gekregen. Iedere keer kost het weer tijd om alles te scheren, of je moet pijn lijden, bijvoorbeeld bij harsen. Als de haren daarna voor altijd weg ­zouden zijn, dan had niemand jou horen klagen,  maar de haren groeien zo snel weer terug…

  Neem nu afscheid van de langzame, vaak lastige manier van ontharen en de vervelende stoppels. Laat je haren deskundig en definitief verwijderen met IPL (Intense Pulsed Light) of denk eens aan elektrisch ontharen. Dankzij deze methoden heb je geen last meer van vervelende rode plekjes, ingegroeide haren, ontstekingen na het scheren of harsen en/of hoef jij jouw kaaklijn niet meer regelmatig met de hand of met een sjaaltje te bedekken. Een dagje naar het strand of het zwembad vraagt niet meer zoveel voorbereiding en je voelt je niet meer onzeker.

  Stop ergernissen
  Definitief ontharen met IPL en het betrouwbare elektrisch ontharen zijn de meest ideale oplossingen voor iedere man en vrouw. Het is veilig, effectief en zeer voordelig bij schoonheidssalon Take Time 4 Beauty. Permanent ontharen met de IPL-lichtflitsmethode is een veilige manier van ontharen die al vele mensen tevreden heeft gemaakt. Vaak gehoorde reacties in de schoonheidssalon zijn dan ook: ‘Had ik dit maar eerder geweten’ en ‘Had ik deze stap maar eerder durven nemen.’ Door definitief ontharen met IPL heb jij geen last meer van ongewenste haargroei of irritatieplekken van het scheren. Ook elektrisch ontharen is populair, vooral bij vrouwen die last hebben van grijs geworden haartjes op de bovenlip, kin en hals. IPL werkt niet bij grijze haren en voor hen is elektrisch ontharen dan ook dé oplossing voor het permanent verwijderen van deze haartjes. Je bespaart jezelf werk en krijg er ook nog een zelfverzekerd gevoel voor terug.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply