Rate this post
 • Geen therapie of behandeling, maar verandering
  Rate this post

  Diepe rust en ontspanning ervaren zodat er balans kan plaatsvinden en je levensenergie weer kan stromen: daar staat Reconnective Healing® voor. Gabie Devaney is hierin gespecialiseerd en vertelt je er alles over.

  Hoe kwam je zelf in aanraking met Reconnective Healing®?
  Ik heb altijd gewerkt als grafisch vormgever, maar ben daarnaast altijd geïnteresseerd geweest in spiritualiteit. Als kind was ik al dol op stenen en later in mijn leven deed ik verschillende cursussen in Reiki en kristalhealing. Maar hierbij had ik altijd het gevoel dat ik iets miste. Mijn man kwam Reconnective Healing® tegen op internet en het sprak me gelijk enorm aan. We zijn naar Parijs gegaan, waar ik het trainingsweekend heb gevolgd en dat raakte me heel diep. Ik wist gewoon meteen dat dit het voor mij was. De simpelheid ervan. Ik kon de frequenties waar het bij Reconnective Healing® om gaat meteen heel duidelijk voelen en waarnemen. Dat was echt heel bijzonder.

  Wat houdt Reconnective Healing® in?
  Ik werk rondom het lichaam van een cliënt met helende frequenties die het zelfherstellend vermogen van de persoon stimuleren. Dit doe ik door met mijn handen heel intuïtief te voelen, maar hierbij raak ik de cliënt niet aan, hoewel sommige mensen dat wel zo ervaren. Ik ga op zoek naar plekken waar het anders voelt, warmer bijvoorbeeld, en daar blijf ik hangen. Ik kan de verandering die vervolgens plaatsvindt vaak waarnemen. De ademhaling van een cliënt verandert, een been of vingers gaan bewegen of iemand knippert heel snel. Dat blijft wonderbaarlijk om te zien. Reconnective Healing® is geen therapie of behandeling, maar verandering.

  Wat kun je na een behandeling verwachten?
  Verandering in de breedste zin van het woord. Soms is de verandering heel subtiel, soms heel heftig. Er komen soms emoties of herinneringen los die de cliënt nooit verwacht had. Ondanks dat mensen voor uiteenlopende redenen bij mij komen, zegt het merendeel dat ze innerlijke rust hebben ervaren. Dat ze iets los hebben kunnen laten en dichter bij zichzelf zijn gekomen. Dat kan erg bevrijdend zijn in een maatschappij waar we zoveel in ons hoofd leven.

  Klopt het dat er nooit lichamelijke aanraking plaatsvindt?
  Inderdaad. Ik werk puur met energie en hoge frequentie-­trillingen. Er komt geen apparaat bij kijken. Ik doe het met mijn handen. Daarbij moet ik zeggen dat ik slechts een doorgeefluik ben. Ik neem geen credits voor wat er gebeurt, maar ik ben getuige van al het moois dat er plaats mag vinden.

  Hoeveel behandelingen adviseer je?
  Eén tot drie sessies, die vrij dicht op elkaar plaatsvinden. Bijvoorbeeld binnen twee weken. Sommige cliënten komen na een paar maanden nog een keer terug, maar het is niet de bedoeling dat je wekelijks komt zoals je dat bijvoorbeeld bij de fysiotherapie doet. ­Reconnective Healing® is er om je te ondersteunen, zodat je weer in balans komt en op eigen kracht verder kunt.

  Je werkt vanuit je eigen praktijk, Reconnect Your Heart. Wat kunnen mensen daar verwachten?
  Een hele vertrouwde omgeving en een plek waar geen ruimte is voor oordeel. Wanneer je bij mij komt voor een Reconnective Healing® sessie is dat een soort cadeautje voor jezelf, puur ter ondersteuning van het proces waar je in zit, wat dat ook mag zijn. Je kunt er naast Reconnective Healing® ook terecht voor onder andere de Persoonlijke Reconnection®, geurfrequenties, dot art en verschillende workshops.

  Wist je dat…
  … het ook mogelijk is om een healing sessie op afstand te ontvangen? Het enige wat je dan hoeft te doen is een rustige plek zoeken, waar je ontspannen kunt gaan liggen zonder gestoord te worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply