Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geen tijd om aan je gezondheid te denken?
  Rate this post

  Jouw Body and Mind in Balance! Dat is de missie van Health Coach Roxanne Springer, eigenaresse van Welzijnspraktijk Hooigracht. In haar praktijkruimte op de Hooigracht in Den Haag helpt zij mensen met het optimaliseren en veranderen van hun leef- en eetpatroon en creëert zij voor haar cliënten Health Coaching programma’s op maat.

  Uitgangspunt van de programma’s is ‘een betere gezondheid, een beter / slanker figuur, meer energie, meer beweging en motivatie’. Haar kracht zit in de zeer persoonlijke en intensieve begeleiding die zij biedt. Naast de afspraken die je met haar hebt, is ze voor haar cliënten dagelijks bereikbaar voor vragen en/of tips. Wat haar werkwijze tevens uniek maakt is, dat zij met haar cliënten mee naar de supermarkt gaat om hun ‘inkoopgedrag’ te analyseren en vervolgens concrete tips te geven hoe dit efficiënter en gezonder kan. Ook werkt ze met haar klanten aan timemanagement op het gebied van leefstijl. Roxanne zegt: ‘Mensen werken hard en hebben een druk sociaal leven. Wat ik veel zie gebeuren, is dat een gezonde leefstijl daardoor op een ‘zijspoor’ komt te staan. Dit is zonde en helemaal niet nodig. Ik denk met mijn cliënten mee en werk met hen aan efficiënte en gezonde weekschema’s, waarvan voeding een belangrijk onderdeel is.’
  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over haar werkwijze weten? Neem dan contact op. Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de kosteloze ‘lichaams- en voedingsanalyse’ bij haar in de praktijk, exclusief voor lezers van ForYou Magazine.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply