Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
1.2/4 - (2 stemmen)
 • Geen wenkbrauwen meer? Microblading!
  1.2/4 - (2 stemmen)

  Heb je bijna geen wenkbrauwen (meer) en wil je toch mooie, volle wenkbrauwen voor een prachtige oogopslag? Dat is nu binnen handbereik met microblading, de nieuwe trend in de wereld van de permanente make-up. Hiermee kunnen helemaal nieuwe wenkbrauwen worden gemaakt die er heel natuurlijk uitzien.

  Bij microblading worden er met een speciale pen als het ware kleine krasjes in de huid gemaakt. Die heeft heel kleine, steriele naaldjes in een rij (‘mesje’). Met behulp van deze naaldjes worden pigmenten onder het huidoppervlak gebracht, in een glijdende, vegende beweging. De pigmenten blijven daar vervolgens 1 tot 3 jaar zitten. De gepigmenteerde haartjes zijn nog dunner dan bij ‘gewone’ permanente make-up. Ze zijn niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes, omdat ze in de haargroeirichting staan van ‘normale’ wenkbrauwen. Met deze techniek kan een gehele nieuwe wenkbrauw gemaakt worden, maar ook kan van een bestaande wenkbrauw de vorm, dikte of model aangepast worden.

  Voor iedereen
  Microblading is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, en is er voor alle huidtypes en alle leeftijden. Een behandeling duurt ongeveer 2 uur, en de genezingstijd is ongeveer 6 weken. Daarna kun je teruggaan naar San Beauty voor een of twee nabehandelingen.

  Bij deze behandeling is het belangrijk dat je die laat uitvoeren door iemand die er verstand van heeft, in verband met de veiligheid. Eigenaresse Nadia Saidi van San Beauty is gecertificeerd voor microblading door de beroemde Microblading Academy PHI Brows.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply