Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geen wenkbrauwen meer? Microblading!
  Rate this post

  Heb je bijna geen wenkbrauwen (meer) en wil je toch mooie, volle wenkbrauwen voor een prachtige oogopslag? Dat is nu binnen handbereik met microblading, de nieuwe trend in de wereld van de permanente make-up. Hiermee kunnen helemaal nieuwe wenkbrauwen worden gemaakt die er heel natuurlijk uitzien.

  Bij microblading worden er met een speciale pen als het ware kleine krasjes in de huid gemaakt. Die heeft heel kleine, steriele naaldjes in een rij (‘mesje’). Met behulp van deze naaldjes worden pigmenten onder het huidoppervlak gebracht, in een glijdende, vegende beweging. De pigmenten blijven daar vervolgens 1 tot 2 jaar zitten. De gepigmenteerde haartjes zijn nog dunner dan bij ‘gewone’ permanente make-up. Ze zijn niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes, omdat ze in de haargroeirichting staan van ‘normale’ wenkbrauwen.

  Voor iedereen
  Microblading is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, en is er voor alle huidtypes en alle leeftijden. Een behandeling duurt ongeveer 2 uur, en de genezingstijd is ongeveer een week. Daarna kun je teruggaan naar de salon voor een nabehandeling.

  Alopecia
  Microblading is ook een uitkomst voor mensen met alopecia areata. ‘Alopecia areata’ betekent ‘pleksgewijze kaalheid’. Dit is een ziekte van de haarwortels. De plekken waar de haarwortels zijn aangetast, zijn in de regel rond of ovaal. In de plekken vallen (vrijwel) alle haren uit, terwijl de huid eromheen een normale haargroei vertoont. Het gevolg is dat er één of meer kale gebieden ontstaan. Alopecia areata kan beperkt blijven tot de hoofdhuid, maar kan soms ook elders op het lichaam voorkomen. Medische pigmentatie / camouflage biedt hier een uitstekende uitkomst: er kunnen weer wenkbrauwen gemaakt worden met een zeer natuurlijk uitziende microbladingtechniek! Hiermee kunnen nieuwe wenkbrauwen worden gemaakt met 3D-effect die er heel natuurlijk uitzien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply