Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gegarandeerd van je overbeharing af

  De Laserontharingskliniek bestaat sinds 2005, en heeft inmiddels vijf vestigingen, waaronder een in Arnhem. Inmiddels heeft de Laserontharingskliniek meer dan 5000 klanten, mannen en vrouwen, met succes behandeld.

  De Laserontharingskliniek kan zijn klanten de garantie geven dat die na 3 tot maximaal 6 behandelingen definitief verlost zijn van haargroei op ongewenste plekken. Het succes zit hem in de methode van ontharen. De Laserontharingskliniek maakt namelijk gebruik van de LightSheer Diodelaser, de ‘Rolls-Royce’ onder de lasers. Daar waar bij andere vormen van ontharing klanten vaak na een bepaalde periode moeten terugkomen voor een nabehandeling, hoeft bij de Laserontharingskliniek het behandelde gebied daarna nooit weer aangepakt te worden.
  De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 vierkante centimeter, kunnen vele haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Hierdoor is het mogelijk om grote gebieden zoals de oksels of de bikinilijn, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug te behandelen. Door de hoge effectiviteit van de Diodelaser zijn de kosten voor de totale behandeling verrassend laag. Bovendien zijn met de LightSheer Diodelaser, in tegenstelling tot andere ontharingslasers, vrijwel alle huidtypes, van licht tot donker, zeer goed te behandelen.
  De behandelingen zijn op afspraak, en kunnen dagelijks plaatsvinden; ook ‘s avonds en op zaterdag. De medewerksters van de Laserontharingskliniek zijn alle gediplomeerde lasertherapeutes. Het intakegesprek is deze maand gratis. Zo krijg je een duidelijk inzicht in de behandeling, de garanties en vanzelfsprekend het resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply