Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het geheim van Aziatische anti-aging
  Rate this post

  Hoe krijg je een mooie huid zoals veel Aziatische vrouwen die hebben? ­Ontdek het geheim!

  Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk ‘het pad van de schoonheid’. Deze Japanse gezichtsmassage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage. Het is een van de meest efficiënte en natuurlijke behandelingen om de veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken.
  De Japanse gezichtsmassage is een traditionele Japanse kunst, die dankzij de ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties heen, leidt tot een unicum op massagegebied.

  Natuurlijke facelift
  De massage verbetert de bloedcirculatie, zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt, en verwijdert toxines en dode huidcellen. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in het hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

  Wanneer of bij welke klachten?
  Iedereen kan genieten van de weldadige ontspanning die een Japanse gezichtsmassage biedt. Kobido is, naast zijn anatomische effecten, ook een energetische behandeling, waarvan de effecten lang na de behandeling aanwezig en voelbaar blijven. Deze Japanse gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van een droge of vette huid, acne en rimpels, en is ook geschikt bij migraine.

  Dé specialist bij jou in de buurt
  Beauty Studio Talu is gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van jouw huid. Eigenaresse Jolanta Szakodyn biedt anti-aging gezichtsbehandelingen met huidverbetering, Dermapen microneedling-huidtherapie, microdermabrasie, fruitzuurtherapie, cavitatie, collageenbehandelingen en ontspannende behandelingen. Jolanta is schoonheidsspecialist, make-up artist én permanente make-upspecialist. Door haar jarenlange ervaring en haar persoonlijke aandacht ben jij er zeker van dat je een behandeling krijgt die op maat gemaakt is voor jouw huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply