Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het geheim van een gezonde huid

  Eczeem, psoriasis, acne en het hebben van huidallergie zijn vervelende huidproblemen. Je hebt last van jeuk, pijn en je zelfvertrouwen wordt aangetast. Er bestaan allerlei middeltjes, maar die werken eigenlijk niet of niet voldoende. Wat zou het fijn zijn als er eens met zorgvuldigheid, warmte en aandacht naar de oorzaak gekeken wordt!

  Advies op het gebied van voeding, suppletie en lifestyle kan een waardevolle aanvulling betekenen voor de algehele gezondheid. Bij emotionele klachten en fysieke aandoeningen wil je weer in balans komen. Maar wist je dat de ontspannende behandelingen en de natuurzuivere producten van Dr. Hauschka bijdragen aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam? Met een behandeling van de producten van Dr. Hauschka verdwijnt de spanning van de dag en lost stress op in warmte en zorgzaamheid!

  Uit de natuur, voor de mens
  Wat de producten van Dr. Hauschka met name onderscheiden van andere producten, is het unieke, ritmische productieproces. Hierin worden waterige plantenextracten geproduceerd die zonder alcohol houdbaar zijn, alsook samenstellingen van geneesmiddelen en cosmetica die hun invloed hebben op de gehele mens. Je kunt er zeker van zijn dat Dr. Hauschka producten vrij zijn van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG’s. Dr. Hauschka cosmetica voldoet aan de strenge Europese richtlijnen die zijn opgesteld door diverse instanties. Natuurzuivere cosmetica is te herkennen aan het BDIH en NATRUE label.

  Ontdek de kracht van aanraking
  Wilma Brands van In Touch With Nature zorgt voor een natuurlijke huidverzorging en verbetering door middel van Dr. ‌Hauschka. Wie eenmaal een behandeling van Dr. Hauschka heeft ondergaan, zal dit ritueel regelmatig willen ervaren. Beloon jezelf met deze rustgevende behandeling! Bij Wilma kun je onder andere terecht voor ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en klachtgerelateerde behandelingen. Door de holistische benadering van het lichaam krijgen de cellen impulsen die de regeneratie en het herstel van de huid stimuleren.

  Health, Body & Skincare
  Wilma Brands wil jou graag enthousiasmeren met haar passie over gezondheid en voeding. Een evenwichtige manier van leven in combinatie met beweging is in haar visie essentieel voor huid, lichaam en geest. Zij heeft veel ervaring opgedaan en verschillende opleidingen afgerond, zoals schoonheidsspecialiste, Dr. Hauschka ­therapeut, voedingstherapie en orthomoleculaire suppletie. Kennis op het gebied van de darmen, waar huidaandoeningen vaak het gevolg van zijn, heeft zij opgedaan bij LavieSage Nutricosmetics.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply