Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik ben geïnteresseerd in het verhaal achter het verhaal’

  Ik ben altijd tenger geweest, maar door mijn holle rug leek het of ik een buikje had. Na de geboorte van mijn oudste, nu 21 jaar, werd me geregeld gevraagd of ik zwanger was. Ik vond dit erg moeilijk. Mensen bedoelen het goed, maar ze realiseren zich niet dat je met zo’n vraag iemand kan kwetsen. Ik ging sporten en diëten om van mijn buikje af te komen, maar niets hielp.

  Ik werkte als grondstewardess en vond daarna een baan in de zorg. Ik leerde veel over zorg- en dienstverlening en de medische wereld, maar het was niet mijn grote passie. Op een dag kreeg ik toevallig een visitekaartje van Easyslim in handen. Na een rondje Googlen besloot ik dat dit wel eens dé oplossing voor mijn buikje kon zijn. Ik volgde een paar behandelingen bij Karin Hut in Almere en stond versteld van het resultaat! Ik raakte ervan overtuigd dat het starten van een Easyslim-franchiseonderneming de ideale combinatie voor mij was. Dienstverlening, mensen helpen, de persoonlijke benadering van mens tot mens en een eigen toko: alles klopte! Daarom startte ik 1,5 jaar geleden met één Easyslim-apparaat in mijn praktijk in Bilthoven. Na een uitdagende start had ik het na een half jaar zó druk dat ik van ‘s ochtends tot ‘s avonds klanten had.

  Mijn werkelijke passie zit in het verhaal achter het verhaal, de vraag achter de vraag van de klant. Als iemand vetrolletjes heeft, gaat het vaak niet om die rolletjes, maar is er een dieperliggende oorzaak. Zelf merkte ik dat ik een positievere mindset kreeg door Easyslim. Dit gun ik iedereen en daar werk ik dan ook hard voor. Klanten voelen dat dit werk mijn passie is en dat ik oprecht geïnteresseerd ben. Zodra ik mijn persoonlijke verhaal vertel, durven mensen zich ook kwetsbaar op te stellen. En dan komen we ergens! Ik krijg veel energie van mijn tevreden klanten die eindelijk weer lekker in hun vel zitten.

  Als ik vrij ben, geniet ik van de rust en de stilte tijdens een wandeling in het bos. Heerlijk! Daarnaast zit ik graag achter de naaimachine. Dan sluit ik me met een lap stof van de markt op zolder op en zit ik helemaal in mijn eigen wereld. Datzelfde geldt voor schilderen. Zo kom ik helemaal tot ontspanning en kan ik daarna weer vol energie mijn klanten helpen.

  Aan het einde van dit jaar wil ik dat iedereen in mijn ­afzetgebied weet wie Simone is en wat Easyslim doet. Ik zou best willen groeien en dan iemand in dienst willen nemen. Op die manier kan ik nóg meer mensen helpen om hun doelen te bereiken en fitter, vitaler en levenslustiger te worden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply