Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gekneed in vorm
  Rate this post

  Als je slanker wilt worden, kun je op dieet gaan en meer gaan bewegen. Dit vergt veel discipline en soms is het best afzien, maar je doet het voor een goed doel. Deze aanpak wil echter niet zeggen dat je ook vet verliest op die vervelende plekken als de buik, dijen en love handles. Hoe kom je daar dan wél van af?

  Als je graag plaatselijk wilt afslanken, maar daar geen medische ingreep voor wilt ondergaan, dan is dat mogelijk! En misschien wel op een manier die je niet ziet aankomen, namelijk door massage. Ja, je hoort het goed. Zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen, kun je dichter bij jouw body goals komen. De zogeheten ‘afslankmassage’ is een effectieve methode die ervoor zorgt dat je huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen en armen. Hier blijft overtollig vet vaak hardnekkig zitten, ook al ben je al kilo’s afgevallen. Het kan een doorn in het oog zijn, omdat je hier geen rekening mee gehouden had toen je begon met afslanken.

  Krachtige en diepe massage
  De afslankmassage is een stevige, krachtige en diepe massagetechniek en helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Hierdoor verlies je centimeters in omvang en zie je je huid mooier, gladder en strakker worden. De afslankmassage is een goed alternatief voor liposuctie met als grote voordeel dat je niet onder het mes hoeft en geen gezondheidsrisico’s loopt. Gemiddeld heb je acht behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Het precieze aantal behandelingen hangt helemaal af van jouw wens en de hoeveelheid plaatselijk vet.

  Aandacht voor jou en je klacht
  Richard van De Oosterse Hand helpt jou om je snel weer beter te voelen. Dit doet hij door middel van verschillende massagetechnieken, zoals de klankschaal-, sport- en afslankmassage. Hij heeft aandacht voor jou en je klachten en zal indien nodig een gericht behandelplan maken voor een doelgerichte behandeling. In overleg bepaal je hoeveel behandelingen je nodig hebt en wilt ondergaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply