Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Van geleefd worden naar leven!

  Het najaar is alweer in aantocht. Het weer confronteert je hier al af en toe mee. De egels zijn alweer gespot. Overal vind je naaktslakken en spinnen. Kledingwinkels hangen weer vol met sombere donkere kleding. Hoe voel jij je? Hoe was je vakantie? Of misschien ga je nog? Ben je lekker aan het genieten of mogen van jou je kinderen liever vandaag dan morgen wel weer naar school?

  Het najaar staat in het teken van loslaten. Letterlijk. Niet alleen voor de bomen, maar ook voor jou. Wat heb je dit jaar zo vastgehouden en wil je maar al te graag loslaten?
  * suikerrijke voeding
  * van alles moeten
  * je druk maken over alles en iedereen
  * je druk maken over jezelf
  * achter de feiten aanlopen

  Wij vrouwen zijn constant bezig met het zorgen voor een ander, zeker als we ook kinderen en een baan hebben. Er wordt dan extra veel van ons verwacht. Doordat onze hormonen ons nog wat extra gevoeliger maken, doen wij er zelf ook een schepje bovenop. Tot het niet meer kan en je lichaam jou letterlijk laat stoppen door een ziekte, noodzakelijke operatie of ontsteking.

  Herken je bij jezelf enkele of alle onderstaande punten?
  * onbedwingbare behoefte aan zoetigheid of snelle koolhydraten (brood, snacks, koek)
  * hardnekkig overgewicht zonder dat je te veel eet
  * energieschommelingen
  * de hele dag door behoefte aan eten
  * je niet goed voelen als je een tijdje niet hebt gegeten (hoofdpijn, humeurig, zwak)
  * je vermoeid voelen na een maaltijd
  * een groeiend zwembandje rond je middel dat je niet kwijtraakt door sporten
  * onregelmatige menstruatie
  Bovenstaande punten hebben te maken met een overgevoeligheid van insulineresistentie, de voorloper van diabetes, dat nu tegenwoordig niet alleen een ouderdomsziekte is. Steeds jonger komen hier mensen mee in aanraking door de zogenaamde ‘voeding’ waarmee we verleid worden, maar ook door een tekort aan beweging en echte ontspanning.

  Mijn missie is om moeders én kinderen weer in verbinding met zichzelf te krijgen en met elkaar. Ik werk online en offline door middel van (losse) consulten en programma’s. Liever eerst wat informatie? Een online kennismakings­gesprek is gratis!

  56 dagen Hormonen Detox
  Op 1 oktober start ik met een gloednieuw online programma speciaal voor moeders die er echt klaar mee zijn om geleefd te worden, achter de feiten aan te lopen en zich vermoeid te voelen, en er klaar voor zijn om zelf ook de touwtjes in handen te nemen! Met de ’56 dagen Hormonen Detox’ resetten we het lichaam van alles wat er niet in hoort (ja, ook de smeersels) en helpen we de hormonen weer in ruststand te krijgen. Geen sapjes, geen kuren, geen pillen, maar dat wat voor jouw lichaam bedoeld is!
  De eerste 56 inschrijvers betalen maar € 56,-. Schrijf je nu in!  Zie www.angelakamstra.nl/56-dagen-hormonen-detox.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply