Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Geloven in geluk vergt lef
  4/4 - (1 stemmen)

  Door een bos wandelen is heerlijk. Je voelt je vrij en geniet van de natuur in al zijn ontspannen glorie. Precies vanwege dat fijne gevoel is het bos de favoriete gespreksruimte van Noortje van Deursen, wandelcoach bij Goed Gesprek Coaching.

  Met wie wandel jij zoal?
  Er komen mensen van alle leeftijden bij mij met heel verschillende vraagstukken. Ze lopen tegen bepaalde dingen aan, bijvoorbeeld in hun relatie of op het werk. Het zijn vaak intelligente mensen die veel nadenken of piekeren, maar ook mensen die behoefte hebben aan inspiratie en een creatieve impuls, wandelen met mij.

  Waarom zou ik met jou meewandelen?
  Als ‘professionele buitenstaander’ kan ik zonder oordeel naar je kijken en je op weg helpen. Ik heb 100% aandacht voor jou en geef je de coaching die bij jou past. Je leert om de regie over je leven te voeren vanuit jouw persoonlijke kracht en ik zie het als mijn missie om wezenlijk bij te dragen aan jouw levensgeluk.

  Waarom coach je niet binnen in een ­gespreksruimte?
  Door te wandelen in de buitenlucht, worden je hersenen geprikkeld om open te staan voor nieuwe perspectieven en worden al je zintuigen aangesproken. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. In een reguliere gespreksruimte ontstijg je moeilijker je gedachten dan wanneer je zintuigen en je lichaam meedoen in het gesprek. Een wandelsessie heeft het effect van een frisse wind die door je hoofd waait.

  Welke coachingsmethode pas jij toe?
  Ik geef pragmatische en concrete coaching en kijk per persoon bij welke technieken hij of zij het meeste baat heeft. Ik heb dus niet één methodiek, maar combineer verschillende technieken waarvan ik weet dat ze effectief zijn bij bepaalde vraagstukken. Ik put daarvoor uit diverse bronnen en laat me inspireren door verschillende experts en denkers. Daarnaast breng ik natuurlijk mijn eigen levenservaring en intuïtie mee.

  Wat voor vragen stel jij aan je coachee?
  Dit is heel wisselend. De vragen die ik stel, helpen je om door te dringen tot de kern van wat er bij jou speelt. Zo krijg je een helder inzicht in wat je belemmert en wat je écht wil. Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Vervolgens help ik je om op de juiste manier in jezelf te investeren, waardoor dat wat je écht wil steeds gemakkelijker gaat.

  Wandel mee en ontdek hoe jij je levensgeluk kunt vergroten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply