Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geluk = regisseerbaar
  Rate this post

  Is jouw geluk regisseerbaar? Zakelijk en privé? Twee vragen waarop het antwoord luidt: ‘Ja, dat kan’. Iedereen wil succes en geluk ervaren. Met de juiste inzichten is dat mogelijk. Wat belangrijk is: ken jezelf, want als je niet weet welke richting je opgaat, weet je ook niet welke keuzes je moet maken.

  Als je weet waar je energie van krijgt en wat jou energie kost, richt je daarop jouw leven in. Het houdt ook in dat je vrede hebt met hoe het leven zich in het hier en nu presenteert. Je leeft vanuit jou zelf met je waarden, normen en drijfveren. En nee, je hebt niet alles in de hand. De training ‘Geluk is regisseerbaar’ helpt jou voor de juiste inzichten en biedt begeleiding bij jouw proces.

  Verdubbel je succes
  Kortom: met de juiste inzichten maak je de passende keuzes. Je regisseert nu jouw leven. En als je daarbij effectief communiceert, begrijpt iedereen jou. Onverwachte omstandigheden brengen je minder snel uit evenwicht, omdat je nu bijstuurt op basis van jouw inzichten.
  Deze training ‘Geluk is regisseerbaar’ is anders. Anders omdat we stilstaan bij gedrag, drijfveren en de effecten inzake werk en privé. Een cruciale factor om succesvol de toekomst tegemoet te zien is de juiste inzichten hebben met betrekking tot je werk, privé en leven.

  Paardencoaching
  Met paardencoaching maak je onzichtbare aspecten tastbaar en direct inzichtelijk. De interactie met het paard zorgt ervoor dat je onbewuste (communicatie) processen zichtbaar worden. Paarden beelden jouw onbewuste gevoel uit en maak je onzichtbare aspecten tastbaar en direct inzichtelijk: dat lukt nooit in een 1-op-1-gesprek of training. Je leert (weer) te voelen én daarbij congruent te zijn aan je gevoel. Te zijn wie je echt bent. Werken met mensen is verbinden én communiceren én afstemmen. Kan je met het paard en hun systeem verbinden én afstemmen, kan je dat ook goed met mensen. Daarbij dwing je niks af of leg je niks op of krijg je niks mee: het paard beslist zelf, altijd. Jouw houding en gevoel en hoe het paard dat ervaart bepaalt de interactie. Paarden begeleiden jou van ‘I wish’ naar ‘I can’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply