Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gelukkig met nieuw haar
  Rate this post

  Kanker is zeer ingrijpend in iemands leven en de verschillende behandelingen hebben ook uiterlijke veranderingen tot gevolg. Een van die veranderingen kan haaruitval zijn. Haarverlies door chemo gaat veel verder dan enkel het verliezen van je haar: je hele uiterlijk verandert en alles wat hiermee te maken heeft.

  De stap naar een haarwerk of andere alternatieve hoofdbedekking is groot. Maar wanneer de noodzaak er is, is het heel prettig om een haarwerk te dragen dat helemaal bij je past en dat niet zichtbaar is voor de omgeving. Daarin wil LiVage Haarwerken Den Haag je graag adviseren en ondersteunen.

  Thuis of op locatie
  Je wordt thuis, in het ziekenhuis of op de spreekuur­locatie van LiVage Haarwerken meerdere malen bezocht voor het aanmeten van een mooi haarwerk. Daar kun je in alle rust exemplaren uit een ruim assortiment haarwerken van kunstvezel of echt haar passen en krijg je advies over hoofdhuidverzorging tijdens chemo of ­bestraling. Daarnaast heeft LiVage een uitgebreide collectie mutsjes en sjaals. Op maandagen van 10.00 tot 14.00 uur is LiVage Haarwerken aanwezig in de inloopkamer van Stichting BriBos in Antoniushove, ­Burgemeester Banninglaan 1 in Leidschendam.

  Over LiVage Haarwerken
  LiVage Haarwerken Den Haag wordt geleid door Els Harland. Na een jarenlange kapperservaring, waarvan ook 15 jaar met een eigen kapsalon, is Els zich gaan specialiseren in het leveren van kwaliteitshaarwerken aan vrouwen, mannen en kinderen die hun haar verliezen door chemo, alopecia of bijvoorbeeld ouderdom of stress.
  LiVage is een franchise-organisatie en heeft meerdere vestigingen in het land.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding voor je haarwerk, en in sommige gevallen worden ook de alternatieve hoofdbedekkingen, zoals mutsjes en sjaals, vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorg­verzekeraar of met LiVage Haarwerken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply