Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gelukkig nieuw haar!

  Deze winter speel je naar hartelust met kleur, textuur en lengte in je kapsel. Of je nu kiest voor een korte pixielook of vasthoudt aan romantisch lange lokken: ze zijn allemaal geschikt voor een partymetamorfose. Laat je inspireren en straal tijdens de komende feestdagen én daarna!

  Jongensachtige pixielook
  De komende winter zou je verwachten dat lang haar dé trend is, want dat staat vrouwelijk én het is lekker warm. Helemaal waar, maar óók de jongens­achtige pixielook is deze winter helemaal in. Dit korte koppie staat stoer en sexy tegelijk! Deze haarstijl is niet voor iedereen weggelegd en je moet er een beetje lef voor hebben. Het scheelt ‘s ochtends in ieder geval een hoop tijd, zodat je weer een kwartier langer kan uitslapen.

  Gemaskerd
  In de koude wintermaanden heeft je haar extra te lijden onder de lage temperaturen. Ook als je vaak een krultang, föhn of stylingproducten gebruikt, kan je haar extra verzorging gebruiken. Niets is dan zo heerlijk als een verzorgend haarmasker. Op het gebied van haarmaskers is het aanbod groot. Afhankelijk van jouw haarsoort, -probleem en budget kies je een haarmasker dat helemaal bij jou past. Gebruik het product zoals aangegeven op de verpakking en je bent verzekerd van een gezonde en glanzende haardos!

  Nude haar
  Nude haar is de nieuwe trendkleur voor de komende wintermaanden. Het idee is om qua haarkleur zo dicht mogelijk bij je huidskleur in de buurt te komen. Bang voor een flets of bleek effect? Dat is juist de bedoeling van deze trend. Love it or leave it! Maak deze look helemaal af met een feestelijke donkerrode lipstick of kies voor een gouden of zilveren highlighter op je jukbeen­deren. Straal!

  Mooi klassiek
  Voor en feestje of een speciale dag is een mooi opgestoken kapsel áltijd geschikt. Heb je stijl haar? Maak dan eerst grove krullen in je haar met een krultang en steek de krullen vervolgens nonchalant op met schuifspeldjes. Schuif nog een mooie (glitter-)decoratie in je haren en you’re ready to party!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply