Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Gelukkige klanten maken mij superblij!’

  Naam: Sarina Kooreman
  Leeftijd: 46 jaar
  Sinds mei 2017 eigenaar van Sarina’s Beauty & Lifestyle

  ‘Eigenlijk ben ik al van jongs af aan met beauty bezig. Ik wilde eigenlijk kapster worden en ben dat ook daadwerkelijk geweest. Tot het moment dat ik een auto-ongeluk kreeg’, blikt Sarina Kooreman terug. Door het ongeluk kon ze haar vak niet meer uitoefenen en kwam ze eerst in de hypotheek- en verzekeringswereld en later als coach in een gewichtskliniek terecht. ‘Ik kwam er bij die laatste baan achter dat ik het heel leuk vond om klanten te coachen. Ook de branche sprak me enorm aan. Zelf was ik ook altijd bezig met in shape blijven, door van alles uit te proberen, zoals cryolipolyse. Vandaar dat deze behandelingen ook zo mijn interesse hebben gewekt en ik er zo enthousiast van werd toen ik voor mijzelf wilde starten.’

  Eerlijk
  ‘Ik vond, én vind, het heel belangrijk om dit soort behandelingen voordelig aan te bieden, zodat het voor iedereen betaalbaar is. En ik wil eerlijke adviezen geven!’, klinkt het gepassioneerd. ‘Klanten komen vaak op een heel specifieke behandeling af. Omdat ik altijd start met een gratis vrijblijvend intakegesprek kan ik vrij snel inschatten of hun wensen verstandig en haalbaar zijn. Het komt dan ook weleens voor dat ik een behandeling afraad, omdat ze geen reëel resultaat voor ogen hebben en dan vind ik het zonde van hun geld.’

  Superblij
  Maar meestal kan Sarina wel iets betekenen voor de mensen die bij haar aankloppen. ‘Ze komen hier soms gefrustreerd en verdrietig binnen omdat ze helemaal niet lekker in hun vel zitten. Het is zo mooi om dat in de loop van de tijd te zien veranderen en hun enthousiaste appjes te lezen! Omdat er vrijwel altijd een aantal behandelingen moet plaatsvinden, bouw ik ook echt een band met mijn klanten op. Ik word er echt superblij van als ik ze dan naderhand, als alle sessies erop zitten, als een heel ander mens zie vertrekken. Zelfverzekerd en weer helemaal blij met hun figuur. Dat vind ik geweldig, daar doe ik het voor!’

  Werk en gezin
  Naast haar drukke baan in haar eigen bedrijf weet Sarina ook nog tijd in te plannen voor haar gezin. ‘Ik houd de woensdagmiddag vrij voor mijn zoontje van 8. Meestal gaan we dan iets leuks doen of een eind wandelen met de hond. Dat is trouwens gelijk mijn manier om in shape te blijven. Mijn vriend heeft het ook enorm druk met zijn eigen bedrijf, maar we maken altijd tijd voor elkaar. Zo gaan we weleens een weekendje weg of naar de sauna, nemen we een korte vakantie of blijven we gewoon lekker samen thuis. Met mijn dochters van 14 en 18 moet ik de momentjes samen echt plannen. Zij hebben natuurlijk een heel ander leven en zitten vast aan hun rooster van school. Maar als het even kan, gaan we naar de film, uiteten, shoppen of de sauna. Gelukkig valt mijn werk heel goed te combineren met mijn gezin.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply