Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gelukkiger met Bach bloesemremedies
  Rate this post

  Iedereen heeft wel eens last van stress. Het is een natuurlijke reactie van het lichaam op een dreigende situatie. Stress hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar kan dat wel worden als die langere tijd aanhoudt. De stress kan dan leiden tot klachten, variërend van hoofdpijn en vermoeidheid tot een burn-out. Gelukkig is er wat aan te doen!

  Met ‘Stress Buster Emotioneel’ biedt natuur­geneeskundig therapeut Daniël Nelck een ­gerichte behandeling aan voor het ‘ontstressen’ op mentaal en emotioneel vlak. Je bespreekt welke hinderlijke emoties en gedachten je op dit moment ervaart. Hierbij zoekt Daniël ­maximaal 6 of 7 Bach bloesemremedies die jouw ­specifieke emotionele en geestelijke stress helpen verminderen.
  Bach bloesemremedies zijn tincturen van de bloesems van wilde bomen, struiken en planten. De inname van een speciaal op jou afgestemd mengsel bevordert het vrijmaken van opbeurende gevoelens en gedachten. Wanneer je je tevreden en gelukkig voelt, heb je meer weerstand tegen ziekte. Bach bloesemremedies kunnen je dus helpen om mentaal en emotioneel gelukkig en in balans te zijn, wat een positief effect heeft op jouw gehele gezondheid. Een persoonlijk bloesemmengsel wordt direct samengesteld en dat krijg je mee naar huis. Terug naar ‘weer helemaal jezelf zijn’! Daniël Nelck volgde de vierjarige voltijds HBO-opleiding aan de Akademie voor Natuurgeneeskunde Hippocrates en is aan­gesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Werkgroep van Praktizijns (NWP). Daniël is geen ‘zwever’, maar hanteert een no-nonsense aanpak, waarbij het resultaat van de aanpak vooropstaat, zodat je van je klachten af komt. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandelingen vanuit het aanvullende pakket.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply