Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gelukkiger met Reiki
  Rate this post

  Eén van mijn cliënten sliep slecht, was vermoeid, en stond op een kruispunt in haar leven. Na een aantal Reiki-behandelingen kon zij weer rustig slapen, wist ze welke richting ze op wilde en welke stappen ze moest nemen om haar doel te bereiken. Mede door de Reiki-behandelingen is zij erin geslaagd om weer gelukkig te zijn!

  Reiki is Universele levensenergie en is een natuurlijke manier om energie te herstellen. Het is daarom goed voor je lichaam én je geest. Reiki geeft rust, brengt een innerlijk ontwikkelingsproces op gang en vermindert stress, zodat je dichter bij jezelf komt te staan. Het brengt verlichting wanneer je pijn hebt.Hoe gaat een Reiki-behandeling? De energie stroomt via mijn handen. Daarom houd ik ze op of vlak boven je lichaam. De energie stroomt daarnaartoe waar het nodig is. Je merkt ook dat het je ontspant, waardoor er spontaan genezingsprocessen ontstaan. Voor een optimaal effect adviseer ik 3 Reiki-behandelingen binnen drie weken. Iedereen kan Reiki leren. Je kunt Reiki aan anderen geven, het kan zelfs op afstand naar mensen of situaties gestuurd worden, maar je kunt Reiki ook aan jezelf geven.
  Het helpt mijzelf ook. Elke dag reis ik met de trein en ik geef mezelf tijdens de treinreis dan kort reiki om zo goed voorbereid, ontspannen en met een glimlach, de werkdag tegemoet te kunnen treden. Naast het geven van Reiki verzorg ik ook cursussen, zowel in een kleine groep als op individuele basis. Datum en tijdstip worden altijd in onderling overleg bepaald. Het is een mooi cadeau aan jezelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply