Rate this post
 • Gemak dient de mens
  Rate this post

  Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Jouw leven is al druk en hectisch genoeg. Dus als je ergens tijd kunt besparen, bijvoorbeeld bij je ochtendritueel, of je niet meer druk hoeft te maken over ongewenste haargroei, waarom zou je dat dan niet doen? En als bijkomend voordeel zie je er ook nog eens, op elk moment van de dag, verzorgd uit! Wie wil dat nu niet?

  Je kent dat wel: ’s morgens vroeg, terwijl je een strakke eyeliner probeert te maken, moet je ruziënde kinderen uit elkaar halen en tegelijkertijd ook nog snel hun broodtrommeltjes vullen. Of wat dacht je van wenkbrauwen die na een regenbui halverwege je wangen zitten of dat gênante moment als je erachter komt dat die zorgvuldig aangebrachte lippenstift op je voortanden terecht is gekomen.

  PMU
  Met permanente make-up (PMU) had je dat allemaal kunnen voorkomen. Het is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour wel twee tot vijf jaar perfect op orde te hebben. En daarna kun je het gewoon weer laten bijwerken. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen worden perfect gecorrigeerd. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Een mooie, strakke eyeliner laat je ogen altijd spreken en met een lipliner wordt je mond weer vol en strak. PMU bij Instituut Jossy van der Zwan, dat onlangs opnieuw goedgekeurd werd door de GGD, is volkomen veilig en zelfs geschikt voor cliënten met een allergische huid.

  IPL
  Als je komende zomer van gladde benen, oksels en bikinilijn wilt genieten, is nu het moment om te starten met definitief ontharen. Met IPL (Intense Pulsed Light) wordt hoogenergetisch gepulseerd licht op de huid gericht en geeft daar een lichtflits af. Het licht wordt door het in de haar aanwezige pigment omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd.
  Wist je overigens dat IPL ook effectief als anti-agingbehandeling? Er worden heel mooie resultaten behaald bij onder meer een verouderde huid, door de zon beschadigde huid en pigmentvlekken.

  Voordelen PMU
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – (deels) geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up

  Al meer dan 40 jaar een begrip
  Een begrip in Zoetermeer: dát is wat Instituut Jossy van der Zwan al meer dan veertig jaar is. Een bezoek aan Jossy en de andere specialisten van het instituut is een heerlijke ervaring. Niet in de laatste plaats om je er na een behandeling prachtig uitziet. Maar óók omdat een bezoekje heerlijk ontspannend en rustgevend is. Alle producten die worden gebruikt tijdens de professionele behandelingen, zijn zorgvuldig uitgekozen én diervriendelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply