Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het gemak van permanente make-up
  Rate this post

  Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde ­vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

  Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en lippen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon, omdat deze make-up niet uitloopt.
  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke pigment in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar VIP Cosmetics kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris ­uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Voor de wenkbrauwen wordt bij VIP Cosmetics gebruik ­gemaakt van 3D-hairstrokes. Met deze techniek worden jouw wenkbrauwen pas écht mooi! Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, om de kleurintensiteit optimaal te krijgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply