Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het gemak van permanente make-up
  Rate this post

  Lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en ­geniet eens van een onbezorgde ­vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

  Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en lippen altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon, omdat deze make-up niet uitloopt.
  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar Amanda’s Beautysalon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.

  Aanpak
  Bij de intake bespreekt schoonheidsspecialiste Amanda Verkuil je wensen met je, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Over Make-Overstyliste.nl
  Directeur en eigenaar Marcella Bakker is sinds 1990 werkzaam in de beautybranche en runt sinds 2005 vol passie haar eigen onderneming. Om je te voorzien van de nieuwste trends en technieken, volgt Marcella regelmatig opleidingen en trainingen in binnen- en buitenland. Ook heeft zij publicaties in verschillende magazines op haar naam staan. Marcella brengt als vakvrouw de tijd voor jouw persoonlijke advies en een gezellig praatje tussendoor!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply