Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gemakkelijker een mooier figuur?
  Rate this post

  Afslanken tijdens een powernap! Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kan het. Met de bodySculptor!

  De bodySculptor werd ontwikkeld in Frankrijk door artsen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van abdominale obesitas. Met name dit buikvet (visceraal vet) is schadelijk voor de gezondheid. Al snel werden de behandelingen niet alleen op medische gronden uitgevoerd, maar werd de bodySculptor ingezet in wellnesscentra voor de behandeling van overgewicht.

  Wat doet de bodySculptor?
  De bodySculptor combineert de vetafbrekende eigenschappen van extreem laagfrequente golven (ELF, extreme low frequency < 100 hZ) met de vetafvoerende eigenschappen van lymfedrainage. Dit alles tegelijkertijd in één behandeling. De laagfrequente golven werken in op het gladde spierweefsel. Gladde spieren komen voor in de wanden van bloedvaten, luchtwegen en het spijsverteringskanaal. Gladde spieren kun je niet bewust aansturen, in tegenstelling tot je skeletspieren, maar reageren op prikkels van het zenuwstelsel. De laagfrequente golven van de bodySculptor geven signalen af aan het zenuwstelsel, waardoor deze spieren samentrekken. Dit voel je niet, maar het samentrekken zorgt voor de voortstuwing van bloed, lucht en voedsel en bevordert de lipolyse (afbraak van vetten). De lymfedrainage bevordert op zijn beurt de afvoer van deze vrijgekomen vetzuren, vocht en afvalstoffen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je je na een aantal behandelingen fitter voelt. Tijdens een behandeling van een half uur met de bodySculptor verbruik je ongeveer 650 kcal!

  Cellulite en verslapte huid
  De bodySculptor is ook uitermate geschikt voor het de behandeling van cellulite en een verslapte huid. Het ver­betert de elasticiteit en zorgt voor een stevigere huid, zowel op de buik en benen als op de armen, kin en kaaklijn. Ook op littekens heeft de bodySculptor een bewezen positief effect. Het maakt ze zachter, egaler en minder diep.

  Behandeling
  Een behandeling verloopt heel ontspannen. Na ongeveer 2 of 3 behandelingen vallen de meesten in slaap. Het nieuwe is er dan vanaf en men geeft zich over aan het ritmische geluid van de pomp, samen met een rustig muziekje. Er is geen speciaal ‘dieet’ nodig tijdens de kuur. Wat wel belangrijk is, is veel water te drinken en het liefst in de 2 uur na een behandeling niets te eten.

  Wil je naast het verliezen van de nodige centimeters ook nog een aantal extra kilo’s kwijt, dan behoort een op maat gemaakt voedings­advies tot de opties.

  Ook nieuwsgierig geworden of de bodySculptor wat voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis proef­behandeling en ervaar het zelf.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply