Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geniet van jezelf en voel je goed!
  Rate this post

  Als je er op je best uitziet, voel jij je op je best. Dat is iets wat jij jezelf zou moeten gunnen: er op je best uitzien. Kijk met een blij hart in de spiegel, en glimlach!

  Lisa Le’fever, specialist in permanente make-up (PMU), wil niets liever dan je hierbij helpen. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van PMU. Neem bijvoorbeeld de ogen. Gebruik je normaal geen make-up, maar wil je wel dat je ogen beter uitkomen? Of ben je allergisch voor make-up? Dan zou het aanbrengen van permanente make-up tussen de wimpers iets voor je kunnen zijn. Ze lijken optisch voller en geven daardoor meer uitdrukking aan het gezicht. Ben je wél gewend aan make-up? Dan kan er een mooie eyeliner worden aangebracht om de vorm te benadrukken. Ook is het mogelijk om daarna een kleur te gebruiken om je ogen te accentueren en te laten stralen.
  Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel in ons gezicht. Lisa gebruikt vaak verschillende kleuren voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Wil je een open blik? Dan kan Lisa je wenkbrauwen optisch liften.
  Ook een stralende mond ligt binnen je bereik, vooral fantastisch naarmate je ouder wordt. De contouren vervagen en het pigment wordt minder. Door de lippen te behandelen met PMU, kan dit optisch worden hersteld. En dat voelt zó goed! En het mooiste is: zelfs als we net uit bed stappen of hebben gezwommen, zien we er verzorgd en vrouwelijk uit! ­Natuurlijk zit ons goed voelen in ons, en niet buiten ons. Maar het helpt zoveel wanneer we er goed uitzien. Gun jezelf het beste!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply