Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geniet van het leven
  Rate this post

  Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je leven volledig op zijn kop. Je hele leven komt op losse schroeven te staan en toekomstplannen, dagelijkse gewoonten en zelfs relaties worden op hun kop gezet. De ziekte raakt de kern van wie je bent.

  1. Verwelkom verandering. Veel patiënten met wie het niet zo goed gaat, zien alle veranderingen die ze moeten doen als een last, als een straf. De overlevenden waren allemaal bereid om hun oude leven, zoals eetgewoonten en denkpatronen, op te geven. Verandering lijkt te leiden naar herstel, of je nu conventionele methoden of alternatieve methoden kiest.
  2. Geniet van het leven. Zorg ervoor dat je die dingen doet waar je blij van wordt. Het helpt je om de tijd te vergeten, waardoor je in een toestand van trance komt, en dat is de gezondste toestand die er is.
  3. Wees een lastige patiënt. Het is belangrijk dat je aangeeft dat je bij alle beslissingen betrokken wil worden.
  4. Wees trots op jezelf, maar blijf jezelf en zorg goed voor jezelf.
  5. Heb vertrouwen in de behandeling. Als mensen ergens in geloven, brengt dat een gevoel van ontspanning teweeg, wat zorgt voor genezing.
  6. Laat los. Als je namelijk de onderliggende (stressgerelateerde) oorzaak niet weghaalt, blijven negatieve zaken terugkomen. Leef vanaf nu je eigen leven en zet je eigen stappen.

  Sensi®- en VoetreflexPlus™therapie zijn de meest effectieve vormen van therapieën, die erop gericht zijn om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Je zult je na iedere behandeling ontspannen voelen, waardoor eventuele klachten, veroorzaakt door het vasthouden van spanning in het lichaam, minder zullen worden of zelfs verdwijnen. Dankzij de veelheid van technieken, methoden en middelen is Sensi®therapie uiterst effectief in de praktijk, vooral gecombineerd met Reiki en VoetreflexPlus™therapie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply