Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geniet van jouw verwenmoment!
  Rate this post

  De vakantie staat voor de deur en je kijkt reikhalzend uit naar het moment dat je de deur achter je kunt dichttrekken. Even helemaal geen verplichtingen meer, lekker ontspannen en alleen maar genieten van je welverdiende rust. Die ontspanning is op dit moment trouwens ver te zoeken. De hectiek waardoor je elke dag wordt opgeslokt, zorgt bij jou vaak voor hoofdpijn, een zere nek, stijve schouders en slecht slapen. Kon je dat relaxte gevoel waar je zo naar verlangt maar alvast even ervaren.

  Soms merk je niet eens hoe pijnlijk of gespannen je lichaam aanvoelt. Dat ervaar je dan pas wanneer je echt in ontspanning komt. En soms heb je daar even wat hulp bij nodig, bijvoorbeeld door een heerlijke ontspanningsmassage. Massage zorgt voor ontspanning en is rustgevend. Daarnaast bevordert het ook nog eens de doorbloeding en herstelt het de energiebalans in je lichaam. Door die ontspanning die je ervaart en de betere circulatie die ongemerkt plaatsvindt, krijgt je lichaam de kans om te herstellen.

  Warm en veilig aangeraakt worden is een basisbehoefte. Als je vroeger of nu te weinig bent aangeraakt, geeft massage je vaak weer wat terug. Het is een mooie ondersteuning van een therapeutisch proces, de zoektocht naar jezelf en innerlijke rust. Je hoeft trouwens niets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseuse te gaan: jezelf verwennen is één van de beste redenen! Massage is uiteindelijk voor iedereen. Even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een warm contact en weer lekker kunnen ontspannen.

  Verhuisbericht
  Praktijk Waterlander gaat verhuizen naar Oudehaske! In verband hiermee is de praktijk van 19 t/m 27 juli gesloten zijn. Tot 19 juli ben je natuurlijk nog van harte welkom op het vertrouwde adres aan de Heideburen in Heerenveen, maar na 27 juli kun je terecht op het nieuwe adres.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply