Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Genieten in de sneeuw
  Rate this post

  De zomervakantie ligt nog maar net achter ons. De meesten zullen de zon hebben opgezocht, al hebben we in Nederland gelukkig ook een paar mooie dagen gehad! Ondanks de zonnige dagen en de zomervakantie wil ik het in dit artikel heel graag hebben over een andere mooie vakantie voor veel mensen: de wintersport!

  Elk jaar weer reizen er duizenden mensen naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland voor een weekje wintersport, hopend op goede sneeuw, mooie weersomstandigheden en gezelligheid. Van kleine tot grote gezelschappen, met de bus, trein, auto of het vliegtuig. Uiteraard kan ik deze reizen regelen, maar ik wil je heel graag ook informeren over andere mogelijkheden voor de wintersport. Wat dacht je van Bulgarije, Scandinavië of Canada?

  Scandinavië en Bulgarije
  Bulgarije was voor mij niet een bestemming waar ik aan dacht voor de wintersport. Begin 2015 mocht ik een dagje mee naar het wintersportgebied Pamporovo om dit uit te proberen. Een mooi gebied tussen de 1650 en 1926 meter, dus volop bomen. Het gebied heeft 27 km pistes en een mooie variatie in moeilijkheidsgraad, waardoor het ideaal is voor families. Een prima alternatief voor de bekende wintersportgebieden! Wil je er meer over lezen? Neem dan een kijkje op mijn blog koosthetravelingmoose.wordpress.com.
  Op deze site vind je ook een uitgebreide blog over mijn studiereis naar Fins Lapland afgelopen december. Wat een bijzondere wintervakantie was dat! Hier ga je niet alleen skiën, maar maak je ook tochten met huskyhonden, een sneeuwscooter of rendieren, slaap je in een ijshotel of ga je sneeuwschoenwandelen. Een heel gevarieerde en bijzondere beleving in de sneeuw, wat echt een aanrader is!

  Canada
  Een land dat erg in opkomst is als wintersportgebied is Canada. Je kunt 10 uur in de auto zitten naar Oostenrijk, of 10 uur vliegen naar Calgary of Vancouver in Canada. Whistler is een van de bekendste wintersportgebieden van Canada met een onwijs leuke sfeer. Het dorpje zit vol met leuke restaurantjes en pubs, en de pistes met supergoede sneeuw zijn voor beginners en gevorderden. Ook skigebieden als Lake Louise en Banff zijn populair en nog altijd veel rustiger dan de Alpen. Je budget moet wel wat groter zijn, vooral door de vliegtickets, maar als je een keer een unieke ervaring wil, is het zeker de moeite waard!

  Jouw droomwintersportreis
  Op mijn lijstje staat een wintersport in Canada. Wat zijn jouw wensen? Als je persoonlijke Travel Counsellor verzorg ik graag jouw wintersport. Of het nu binnen of buiten Europa is: samen stellen wij jouw droomwintersportreis samen, zodat je heerlijk kunt genieten in de sneeuw. En mijn advies? Wacht niet te lang met boeken, want de beste accommodaties en locaties zijn altijd als eerste weg.

  Ben je op zoek naar een volledig verzorgde rondreis met een persoonlijke service? Neem dan vandaag nog contact met mij op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply