Rate this post
 • Genieten van de reis, voor die begonnen is
  Rate this post

  Ondergaande zon, lekker genieten van het dessert, met de voeten in het water, op een schitterend zandstrand. Volkomen ontspannen klinken jullie de glazen tegen elkaar: ‘Wat hebben we ‘t deze vakantie weer goed voor elkaar!’.

  Dat jullie daarbij niet alles zelf hebben geregeld, is alleen maar een extra pluspunt. Tijdens de gesprekken die we gevoerd hebben, heb ik een goed beeld van jullie wensen en verlangens gekregen, zodat ik deze reis op maat voor jullie kon samenstellen. Zaken die jullie niet zelf wilden of konden regelen, heb ik jullie uit handen genomen, en wat jullie zelf wilden doen, heb ik aan jullie overgelaten. Steeds in goed overleg. Ik stond open voor jullie ideeën en suggesties en heb dat samengevoegd met mijn kennis en ervaring.
  Ik ben Cindy von Oerthel. Ruim 11 jaar adviseer ik mensen over hun reizen vanuit grote, bekende reisorganisaties, met veel passie en plezier. Maar omdat ik dichter bij mijn klanten wil staan en echt reisadvies op maat wil geven, ben ik voor mezelf begonnen. Zo kan ik mijn passie voor reizen echt laten werken. Mijn ervaring gaat verder dan de standaard vakantiereizen: ook de minder toeristische plekken zitten in mijn database. En natuurlijk blijf ik bijleren. Mijn belangrijkste doel is mensen zorg uit handen te nemen. Tijdens een gesprek, via telefoon, e-mail of persoonlijk, probeer ik te achterhalen wat de klant precies wil en dan ga ik op zoek naar een passende bestemming / reis. Vervoer, verblijf, losse vliegtickets, excursies, autohuur, georganiseerde reizen, reis- en annuleringsverzekering; kortom, alles wat de klant wil voor zijn of haar reis, regel ik. Zo kun je al genieten voordat de reis echt begint!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply