Rate this post
 • Genieten van weldadige luxe
  Rate this post

  More Wellness & Beauty verwent haar klanten sinds kort met een nieuwe en unieke gezichtsbehandeling: Ice & Gold, Venetian Ritual. Geniet deze zomer nog even na en kies dit najaar voor vitaal huidherstel tijdens deze heerlijke relaxbehandeling.

  Bij deze behandeling wordt de lymfe in de huid met ­24-karaats goud geactiveerd voor een innerlijke reiniging en voor het verfijnen van de teint. Vervolgens wordt de ­celactiviteit met het ijsmasker gestimuleerd. Een ervaring zoals in de allermooiste wellnesscentra van Venetië.

  Kleine kuur
  Een kleine kuur Ice & Gold omvat twee à drie behande­lingen laat prachtige resultaten zien. De stevigheid van het weefsel stabiliseert zich en irritaties en roodheden worden gereduceerd. Gun jezelf het herstel van je huid na het ­genieten van de zomerzon.

  Over More Wellness & Beauty
  More Wellness & Beauty van eigenares Josephine van Veldhoven is dé specialist in de regio Voorburg, ­Leidschendam en Den Haag voor: anti-aging en huidtherapieën, permanent ontharen met IPL, pigment- en tatoeageverwijdering, wellness en visagie. ­
  Een gratis adviesgesprek bij More Wellness & Beauty loont de moeite! De salon is aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk HUIDspecialist. Door voor More Wellness & Beauty te kiezen, kies je voor een instituut waarbij kwaliteit gewaarborgd is. Als schoonheidsspecialiste is Marjolein aangesloten bij de ANBOS.

  Zuurstof: puur natuur
  Josephine heeft een mooie aanbieding voor iedereen die zijn of haar huid in korte tijd zichtbaar wil verbeteren. Zuurstof: de welkome aanvulling om je huid te behandelen. Puur natuur. Natuurlijker bestaat niet!
  Dit is een hoogwaardige anti-agingbehandeling.
  Een serum met vitaminen, mineralen en antioxi­danten wordt onder druk op de huid aangebracht en samen met de zuurstof in de huid gesluisd. Zuurstof is primair voor de gezondheid van de cellen, ondersteunt de aanmaak van collageen en versterkt het bindweefsel. Het vochtgehalte in de huid neemt aanzienlijk toe. Het resultaat: de huid straalt weer en ziet er jonger uit. Door verbetering van de huidstructuur en elasticiteit zijn fijne lijntjes en rimpels vervaagd en voelt de huid weer fris aan. De combinatie met LED direct na de zuurstof versterkt het resultaat, waardoor een langer aanhoudende, mooie huid bereikt wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply