Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Genoeg van al dat scheren en harsen?
  Rate this post

  Net als zo’n beetje elke vrouw wil jij mooie haarvrije en gladde benen. Oók in het najaar en de winter, als je bijvoorbeeld een dunne panty draagt of lekker tegen je geliefde aankruipt. Maar die steeds terugkerende rituelen met je scheerapparaat, wax en harsstrips beginnen je eigenlijk wel heel erg tegen te staan. Niet alleen vergeet je daarmee weleens een hele strook haar mee te nemen, ook leveren die methoden rode bultjes en stoppeltjes op.

  Gelukkig zijn er methoden waarmee je voor áltijd mooie gladde benen (of andere lichaamsdelen) krijgt, zonder hier elke ochtend veel tijd aan kwijt te zijn. Begin met definitief ontharen! Met de nieuwste techniek op het gebied van laserontharing kom je van die ongewenste haargroei af op een compleet pijnloze en veilige manier.

  Openheid en eerlijkheid
  Oprichtster Stephanie Dinkla van Fine Laser Clinic: ‘De basis van mijn kliniek ligt in mijn persoonlijke ervaringen met overbeharing. Daar had ik namelijk zelf op jonge leeftijd last van. Gelukkig vond mijn moeder een snor ook niet zo vrouwelijk. Ik heb toen laserbehandelingen ondergaan, en die hebben me echt geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik was er toen zó enthousiast over, dat ik een opleiding heb gevolgd om zelf laserbehandelingen te geven. Daarna kwam ik terecht bij een kliniek waar ik klanten heb geholpen om van hun overbeharing af te komen, terwijl ik ook nog twee andere klinieken bleef bezoeken voor mijn eigen laserbehandelingen. Daarbij viel het me op dat er nogal eens valse beloften werden gedaan rond het resultaat en of de laser mij überhaupt zou helpen. Omdat ik denk dat het beter kan en ik cliënten écht wil helpen, heb ik besloten om een eigen kliniek te beginnen. De basis van mijn bedrijf moest bestaan uit openheid, eerlijkheid, een realistisch verwachtingspatroon en echte resultaten. Wij werken met een persoonlijk behandelprotocol, dat we per cliënt op maat maken, om zo naar het beste resultaat toe te werken. Openheid en eerlijkheid staan hierbij centraal. Fine Laser Clinic bestaat nu drie jaar en ik heb inmiddels niet alleen klanten uit Nederland, maar ook België en Duitsland. Best bijzonder! Ik vind het fijn om met mensen te werken en om ze écht te kunnen helpen met hun overbeharing.’

  Geschikt voor elk huidtype
  Fine Laser Clinic werkt met de GentleMax Pro, die twee lasers combineert, namelijk één voor lichte huidtypen en één voor donkere huidtypen. En daar zit het vernieuwende, want eerder was het niet mogelijk om een donkere huid te behandelen met laser.
  Ontharen middels de GentleMax Pro is volstrekt pijnloos. Of je nou een getinte of lichte huid hebt, of een donkere of lichte haarkleur: het maakt niet uit. Met de GentleMax Pro is er een oplossing voor iedereen!

  Ook voor mannen
  Ontharen is niet alleen iets voor vrouwen. Ook bij mannen is er nogal eens de wens om van als storend ervaren overbeharing af te komen, bijvoorbeeld op de borst en buik of de rug. Daarom zijn mannen van harte welkom bij Fine Laser Clinic.

  Gratis proefbehandeling
  Met de laserontharing van Fine Laser Clinic in Arnhem of Amersfoort hoef je nooit meer te scheren, epileren of waxen. Maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling! Daarbij worden de behandeling, resultaten en kosten van laserontharing met u besproken, zodat je van tevoren goed op de hoogte bent. Bovendien wordt een een stukje van je eigen huid onthaard met de laser, zodat je zelf kunt ervaren wat het resultaat is. De afspraak duurt niet langer dan 15 minuten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply