Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts
  Rate this post

  Het is onvermijdelijk: bij het stijgen van je leeftijd begint ook je huid te verouderen. Met een cosmetische behandeling kunnen rimpels en volumeverlies van de huid op een doeltreffende wijze worden verholpen. Medisch-cosmetische behandelingen worden steeds populairder en ook meer maatschappelijk geaccepteerd. Bij Inner Beauty worden met name botox- en behandelingen met rimpelvullers uitgevoerd (ook fillers voor vollere lippen). Soms is aanpakken van de afzondelijke rimpels niet genoeg en wordt het gezicht als geheel gelift met de liquid facelift.

  Liquid facelift
  Alle huidtypen verliezen vroeg of laat hun stevigheid. ­Proporties veranderen en volume neemt af. De zwaartekracht laat zijn sporen na, het gezicht zakt meer naar beneden en de kin verliest vorm. Het resultaat: de jeugdig uitziende ‘V’ draait zich langzaam om en onze leeftijd wordt in toenemende mate zichtbaar, ongeacht hoe jong we ons voelen.
  Met het juiste volume en de juiste injectietechniek krijgt het gezicht zijn optimale ‘V’-vorm weer terug en wordt het effect van rimpels en het uitzakken van het gezicht op een natuurlijke manier verminderd.

  Vrijblijvend intakegesprek
  Als je meer wilt weten over een mogelijke behandeling, word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. ­Tijdens het intakegesprek worden jouw wensen en verwachtingen besproken. De arts overlegt met je wat voor jou de beste behandeling is. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies op maat. Na dit consult kun je dan eventueel de behandeling direct ondergaan.
  Intakegesprekken en behandelingen vinden plaats in de schoonheidssalon Inner Beauty, gelegen aan de Hoflaan 2 in ’s-Gravenzande. Je kunt telefonisch een afspraak maken op 0174-471553.

  Meer informatie kun je vinden op de websites
  www.wrinkless.nl en www.innerbeautysalon.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply