Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gespannen of gestrest?
  Rate this post

  Wij leven allemaal in een drukke tijd. Wij willen en moeten zoveel, waardoor stress en spanningen te veel kunnen zijn. Dit kan zich uiten in denkwerk en/of emoties die (nog) niet verwerkt zijn en het lichaam kunnen overbelasten. Afvalstoffen (met name zuren) die normaal gesproken goed verwerkt worden, kunnen zich ophopen in het lichaam. Dit gebeurt in spieren, gewrichten, bindweefsel en organen. Het lichaam verzuurt en er is minder energie beschikbaar. Dan kun je veel baat hebben bij een integrale massage.

  Integrale massage is een massage waarbij de hele mens wordt geraakt, en bestaat uit 5 verschillende massagevormen die afkomstig zijn uit zowel de oosterse als de westerse massagestromingen en die vanuit inzicht en gevoel met elkaar gecombineerd kunnen worden. De oosterse massage richt zich meer op het geheel: de energiehuishouding en balans van het lichaam. De westerse benadering richt zich meer op het fysieke lichaam.
  Integrale massage is een natuurlijke massage waardoor lichaam en geest tot ontspanning komen. Wat een massage kan doen, is dat de aanraking rust geeft. Het ontspant, heelt en brengt je in contact met jezelf. Lichaam en geest komen in balans. Tijdens een behandeling wordt afgestemd op wat zich in jou en je lichaam voordoet en waar de aandacht zich op richt. De massage die ik geef, bestaat uit een combinatie van vijf massagevormen: klassieke massage, dynamische massage, yogamassage, bindweefselmassage en energetische massage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply