Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Get in shape!
  Rate this post

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga dan in zee met RESET SPORTCLUB!

  Bij RESET SPORTCLUB draait het niet om massa, maar om persoonlijke begeleiding en om het behalen van doelen. Dat is ook een van de hoofdredenen waarom we een ­samenwerking aangaan met OrthoMedic, een bekende fysiotherapiepraktijk in Roosendaal en omstreken. We ­houden de lijntjes zo nóg korter en de begeleiding is daarom op en top afgestemd aan de fysieke gesteldheid van de leden van RESET SPORTCLUB. Maar ook als je ­uitbehandeld bent bij de fysiotherapeut en wilt blijven sporten, en een grote sportschool staat je niet aan, dan is dit de ideale mogelijkheid. RESET SPORTCLUB gaat zich vanaf 29 maart volledig in het pand van OrthoMedic vestigen. De werkwijze blijft hetzelfde als je gewend bent van RESET SPORTCLUB: groeps­lessen, small group-trainingen en personal trainingen blijven ons hoofddoel; alleen nu nog uitgebreider en beter!

  Sporten in de buitenlucht
  Bootcamp is hot! En zoals je van ons gewend bent, spelen wij graag in op de trends. Daarom gaat RESET SPORTCLUB vanaf 31 maart naar buiten: RESET OUTDOOR. Hoe lekker is het om in de buitenlucht samen met je buddy te sporten! Om deel te kunnen nemen aan RESET OUTDOOR, hoef je niet per se een lidmaatschap af te sluiten, maar beslis je zelf voor hoe lang je je hiervoor opgeeft. RESET OUTDOOR start op 31 maart om 19.00 uur. Vraag naar de voorwaarden.

  8-weekse RESET CHALLENGE
  Je herkent het vast wel: je hebt een feestje en je wilt dat ene mooie jurkje of die stoere broek aan. Je pakt het uit de kast en trekt het aan. Tenminste, dat denk je… Helaas, het zit toch echt te strak en het tekent als een gek. Je trekt het zo snel mogelijk weer uit en ondertussen ben je gelijk hartstikke chagrijnig geworden. Kortom: je baalt van je eigen lichaam. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik ga je hiermee helpen. Geef je op voor de 8-weekse RESET CHALLENGE! Tijdens deze challenge ga ik je continu begeleiden in je training en je voeding. Ik coach je zó, dat je een verbintenis met jezelf aangaat. En als je doet wat je moet doen, dan behaal je resultaat en ben je jezelf eeuwig dankbaar dat je de stap hebt genomen aan deze challenge deel te nemen. Wat is de bedoeling? De eerste 2 weken gaan we je huidige voedingspatroon opschrijven en aanpassen. Voor week 3 tot en met 5 geef ik je een voedingsprogramma waaraan je je dient te houden. In week 6 tot en met 8 ga je eten volgens de voedingspiramide. Tijdens deze 8-weekse RESET ­CHALLENGE sport / beweeg je minimaal 5 uur per week, waarvan 2 keer 30 minuten deelname aan een Grit les (HIIT), 2 keer 60 minuten RESET OUTDOOR, en de overige 2 uur zijn in te delen naar eigen keuze. Dat kunnen lessen zijn bij mij op de sportclub, maar dat kan ook je (hard)looprondje zijn dat je gewend bent om te doen. Is je interesse gewekt? Stuur me een mailtje voor meer informatie en geef je op!

  Ben jij benieuwd wat RESET SPORTCLUB jou verder allemaal te bieden heeft? Stuur me dan een mailtje en maak geheel vrijblijvend een afspraak, zodat we de mogelijkheden voor jou kunnen bespreken. Graag tot ziens op de nieuwe locatie!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply