Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Get Inspired: Summer Must Haves 2015
  Rate this post

  Combineren moeilijk?
  Lees de tips:
  Heb jij dat wel eens? Dat de outfit die je ’s ochtends hebt aangetrokken je meteen al geen wauw-effect gaf? Maar hoe het anders moet, weet je ook niet. Eigenlijk heb je je de hele dag door wat gestoord aan je kleding? Heel herkenbaar! Heel veel vrouwen vinden combineren onwijs lastig. De ene dag is hun combinatie top, terwijl het er op de andere dag echt totaal geen power heeft, of je maakt het veel te keurig, waardoor het zelfs saai is!

  Allereerst: heb het lef om verschillende contrasten, prints en kleuren met elkaar te combineren. Probeer je outfit sprankelender te maken; misschien voor je gevoel zelfs te opvallend. Da’s een kwestie van wennen.

  Ik geef je een paar voorbeelden, zodat ook jouw outfit er heel interessant en onderscheidend uitziet: een streepjestop met een broek of rok met stippen. Een fijn paisley-dessin kun je gemakkelijk combineren met een geografische print. Of een streep bij een bloem.

  Let er altijd op dat de verschillende prints die je met elkaar gaat mixen qua kleur met elkaar overeenkomen. Juist als de kleuren precies terugkomen in elkaars dessin, werkt het supergoed! Dit kun jij ook! Pak bijvoorbeeld de stippen uit je kast en hou ze eens bij de andere printjes die je hebt. Style je outfit vervolgens af met de juiste accessoire. Dit geeft ook jouw garderobe de finishing touch. Succes verzekerd!

  De gouden tip
  Nog geen wauw-effect of twijfels? Maak dan een selfie, en kijk echt even kritisch naar jezelf! Voeg een andere accessoire toe, rol je broekspijp of je mouw eens een stukje op of laat dat ene knoopje net even open. Zo kijk je met een andere blijk naar jezelf. Ook tijdens het shoppen is dit de gouden tip om miskopen te voorkomen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply