Rate this post
 • Get ready for summer
  Rate this post

  De zomer komt eraan. Hopelijk kunnen we dan weer volop genieten van mooi weer. De zon is goed voor ons. Niet alleen zorgt ze voor de aanmaak van vitamine D, maar ze doet ook wonderen voor ons humeur. Maar zoals het met alles in het leven gaat, zijn er ook nadelen.

  Voor onze huid betekent dat vochtverlies. Een groot vochtgebrek zorgt ervoor dat de cellen in ons lichaam hun werk niet goed meer kunnen doen. Dat leidt tot fijne lijntjes door droogte op gezicht, hals en decolleté.
  Nu beginnen met het extra vocht geven aan de huid zorgt ervoor dat onze huid uitdroging door de zon beter kan opvangen. Op korte termijn blijkt elke soort vocht te helpen, maar vocht verdampt ook snel. Daarom is het raadzaam om onze huid te verzorgen met hooggekwalificeerde hydraterende bestanddelen. Deze maken de huid weer zacht en glad en fijne droogtelijntjes zijn direct verdwenen.

  Hyaluronzuur
  De nieuwe formules met hyaluronzuur van Phyris helpen om onze huideigen vochtdepots weer aan te vullen en werken als kleine microsponsjes.

  Twee manieren van vochtbinding
  1. vochtbinding in de huid (onderhoudsfunctie)
  2. vochtbinding op de huid (voelbaar en met effect)

  Hyaluronzuur vult de gaten tussen de collagene vezels op en is ook in staat om vocht te binden. Het lijkt op de vochtbindende substanties die voorkomen in ons bindweefsel. Afhankelijk van het soort hyaluronzuur kan het onze huid zowel van buitenaf als van binnenuit opvullen.

  Drie manieren
  Om optimaal gebruik te maken van dit actieve ingrediënt, gebruikt Phyris hyaluronzuur op drie verschillende manieren:
  1. Als moisturizer voor onmiddellijk effect
  2. In capsules met een time-released effect, zodat onze huid doorlopend wordt voorzien van vocht
  3. Als microscopisch klein ingrediënt, waardoor onze huid van binnenuit met vocht wordt opgevuld en verzacht

  Heerlijke behandeling
  Om je helemaal ‘summer-proof’ te maken, heb ik natuurlijk ook een heerlijke behandeling samengesteld, helemaal in het teken van hydratatie, waarin natuurlijk de producten met hyaluronzuur zijn verwerkt. Deze behandeling is voor de lezers van dit blad met speciale korting.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply