Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Get ready to rumble!

  Als je mij vraagt wat ik het liefst zou willen, dan zou ik antwoorden dat in mijn ideale wereld iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten. ‘Sporten’ betekent letterlijk ‘in beweging zijn’. Je daagt jezelf uit om zowel je fysieke als mentale grenzen op te zoeken. Wanneer je een teamsport beoefent, kom je automatisch in contact met anderen, maar ook in een sportschool ben je niet alleen. Toch ben je op gebied van fitness wel vaak aangewezen op je eigen wilskracht en kunde.

  De maatschappij waar in we leven, vergt op vele vlakken het uiterste van ons. De sportschool trouw blijven bezoeken is dan vaak het eerste waar velen wat gas bij terug­nemen. Het gaat dan energie kosten in plaats van opleveren. Je weet eigenlijk niet zo goed wat je aan het doen bent, krijgt blessures of behaalt niet het gewenste resultaat. Wat doe je dan?

  Personal Training
  Toen ik begon met werken in de fitnesswereld, gaf het persoonlijk begeleiden van mensen mij de meeste voldoening. Afgewisseld met een uurtje knallen tijdens groepslessen kon ik me prima ontwikkelen als trainer. Dat mensen afhaakten vond ik jammer, maar niet onbegrijpelijk. In grote sportscholen is het contact dat je hebt minder intensief. De stap naar Personal Training maakte ik al snel; eerst in de sportschool, maar nu alweer ruim 3,5 jaar in mijn eigen studio. Personal Training is vrij kostbaar. Daarmee bedoel ik zowel wat je ervoor krijgt als het prijskaartje. Het is een investering in jezelf, je eigen gezondheid en levenskwaliteit. Dit is veel waard en mede daarom blijft het 1-op-1-concept ook gewoon bestaan. Om voor meer mensen mogelijk te maken dat ze aan deze doelen kunnen werken, hebben we wel gekeken naar waar de vraag op dit moment nog meer ligt.

  Small Group Personal Training
  De naam zegt het al! Personal Training in kleine groepjes. Niets nieuws toch? Binnen ons vernieuwde concept in een geheel nieuwe trainingsstudio denken we toch van wel. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een trainer, je voortgang kun je bijhouden in onze app en met het sporten in een groep houd je elkaar gemotiveerd. Je plant zelf de uren in waarop je wenst te trainen en je hoeft niet op zoek naar een eigen groep. Binnen de training is er ruimte voor aanpassingen naar elk gewenst niveau en werk je met jouw trainer aan het behalen van je doelstelling. Je voeding voer je in via de app en je staat altijd, ook buiten de trainingen om, in contact met de trainer. Het voordeel ten opzichte van 1-op-1 trainen is niet alleen de energie die je krijgt van de groep, maar ook het prijskaartje is anders, aangezien je de kosten van een trainer met elkaar deelt. Met dit nieuwe concept hoop ik een nog grotere groep mensen te kunnen bereiken en enthousiasmeren voor sport.
  Kijk voor meer informatie op www.robbiept.nl of volg ons op Facebook: Robbie Personal Training.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply