Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gewicht verliezen met weekmenu’s
  Rate this post

  Ben jij niet tevreden met je lichaam? Wil je afvallen, maar lukt het niet? Je bent niet de enige!

  Als diëtist heb ik dagelijks te maken met mensen die hun gewicht willen verlagen. Het is niet gemakkelijk. Er zijn vele verleidingen en je wil jezelf ook niet alles ontzeggen. Want laten we eerlijk zijn: eten is zó superlekker! Maar onze gezondheid is ook belangrijk, en steeds meer mensen zijn daar bewust mee bezig tegenwoordig. Ik probeer met mijn foodblog een balans te tonen dat lekker en gezond eten heel goed samengaan. En dat je ook best heel af en toe eens helemaal nergens op hoeft te letten, maar gewoon iets kunt eten wat je heel lekker vindt. Daarbij is nu gekomen dat ik met mijn kennis als diëtist en mijn passie voor koken een online voeding­sprogramma heb opgezet.
  Dit online voedingsprogramma geeft je de gelegenheid om, zonder dat je daarvoor je huis verlaat, de kennis van een diëtist kunt gebruiken om aan je gewicht te werken. Elke week ontvang je een volledig weekmenu, aangepast aan jouw leefsituatie en voorkeuren. Hierbij kun je op een heerlijke en eenvoudige manier op jouw ideale gewicht komen.

  Denk je dat dit wat voor jou is, neem dan eens een kijkje op mijn website onder ‘Online voedingsprogramma Dump the weight!’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply