Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gewichtige zaken
  Rate this post

  Diëten zijn voor jou bekend terrein. Je hebt ze inmiddels allemaal wel een keer geprobeerd, maar het resultaat bleef uit. Nog steeds vergezellen de overtollige kilo’s jou overal waar je gaat. Je overweegt al bijna de strijd tegen jouw over­gewicht op te geven. Of is er toch nog hoop?

  Als je wilt afvallen, is dat eigenlijk nooit alleen een kwestie van minder eten. Ook jouw kijk op eten en jouw eigen lijf en de hoeveelheid beweging die je dagelijks krijgt, zijn van grote invloed. Ik help jou om inzicht te krijgen in jouw huidige leefstijl en laat jou zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden. Samen stellen we realistische doelen op. Ook tijdens het afvaltraject begeleid ik jou en stuur ik je waar nodig bij. Je kunt erop rekenen dat ik voor jou klaarsta met ondersteuning, advies en soms een duw in de goede richting, zodat je jouw ideale gewicht behaalt én behoudt.

  Misschien ben je bang voor een terugval nadat je je ideale gewicht bereikt hebt. Of vrees je dat alleen nog maar sla en droge crackers mag eten. Best begrijpelijk, maar niet nodig! Omdat je geen dieet volgt, maar jezelf een ander voedingspatroon aanleert, kun je niet terugvallen en kun je genoeg lekkere dingen blijven eten. Je lichaam stelt zich in op jouw gezonde levenswijze en dat ervaar je door een betere conditie en een slanker en positiever zelfbeeld.  Dat neemt niemand jou meer af!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply