Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gewichtige zaken
  Rate this post

  Diëten zijn voor jou bekend terrein. Je hebt ze ­inmiddels allemaal wel een keer geprobeerd, maar het resultaat bleef uit. Nog steeds vergezellen de overtollige kilo’s jou overal waar je gaat. Je overweegt al bijna de strijd tegen jouw over­gewicht op te geven. Of is er toch nog hoop?

  Als je wilt afvallen, is dat eigenlijk nooit alleen een kwestie van minder eten. Ook jouw kijk op eten en jouw eigen lijf en de hoeveelheid beweging die je dagelijks krijgt, zijn van grote invloed. Als gewichtsconsulent help ik je om inzicht te krijgen in jouw huidige leefstijl en laat ik je zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden. Samen stellen we realistische doelen op. Ook tijdens het afvaltraject begeleid ik jou en stuur ik je waar nodig bij. Je kunt erop rekenen dat ik voor je klaarsta met onder­steuning, advies en soms een duw in de goede richting, zodat je jouw ideale gewicht behaalt én behoudt.

  Positief zelfbeeld
  Misschien ben je bang voor een terugval nadat je je ideale gewicht bereikt hebt. Of vrees je dat alleen nog maar sla en droge crackers mag eten. Best begrijpelijk, maar niet nodig! Omdat je geen dieet volgt, maar jezelf een ander voedingspatroon aanleert, kun je niet terugvallen en kun je genoeg lekkere dingen blijven eten. Je lichaam stelt zich in op jouw gezonde levenswijze, en dat ervaar je door een betere ­conditie, een positiever zelfbeeld en doordat je beter in je vel zit. Dat neemt niemand jou meer af!

  Beweging
  Een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding is beweging, want door beweging krijg je meer spieropbouw, gaat je stofwisseling omhoog en wordt je vet afgebroken. Hiermee voorkom je overgewicht, bereik je een gezond gewicht en kun je dat ook vasthouden. Samen gaan we ontdekken welke vorm van beweging het beste bij jou past.

  Omdat ik niet alleen gewichtsconsulent ben, maar ook personal trainer en leefstijlcoach, kan ik je prima ­begeleiden naar een gezonder en vitaler leven. Neem contact met me op en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply