Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een gewone tuin, 	maar toch speciaal
  Rate this post

  De manier waarop je tuin is ingericht, bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer. Een goed tuinontwerp zorgt ervoor dat je je tuin ervaart als een oase waarin je je terug kunt trekken, een plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn.

  Sir. Green – Léon van Rijswijk ontwerpt tuinen die stuk voor stuk iets speciaals hebben. Het kan de vormgeving, de belijning, de structuur, de beplanting of het gebruik en combinatie van de verschillende materialen zijn. Eén punt staat altijd centraal: de buitenruimte moet bij de opdrachtgever, de om­geving en de architectuur passen.
  Sir. Green ontwerpt groene buitenruimten, tuinen, daktuinen en levende muren zoals de EetbareWand® voor particulieren, bezitters van privé landgoederen, zorginstellingen, recreatieterreinen, scholen en speelterreinen, historische buitenplaatsen en bedrijven. Voor elke buitenruimte geldt hetzelfde principe.
  Léon van Rijswijk is een tuinontwerper die voldoet aan onder meer de hoge norm van uitstekende dienstverlening, betrouwbaarheid, een prima kwaliteit-prijsverhouding en is daarmee gecertificeerd Kwaliteitontwerper.
  Je klopt bij Léon van Rijswijk met een gerust hart aan voor een geweldig ontwerp en de deskundige begeleiding tijdens aanleg of renovatie van de tuin of buitenruimte.
  Naast vanzelfsprekende criteria zoals vak­manschap, betrouwbaarheid en permanente educatie tref je bij Sir. Green hoogstaande kwaliteit, persoonlijke service, creatieve ontwerpkunst en ambitie aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply