Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gewoon een mooie huid…
  Rate this post

  Lijkt het je ook niet geweldig om een gewoon een mooie huid te hebben, zonder ontsieringen of rimpels? Dat kan ook, met de juiste behandeling en het juiste product.

  Ellen van der Laan is schoonheidsspecialiste, en is expert op het gebied van anti-aging. Je gaat niet naar het salon voor ‘zomaar’ een behandeling, maar je gaat als het ware een samenwerkingsverband met Ellen aan voor huidverbetering. Daartoe houdt zij met jou een uitgebreide intake, waarbij jouw wensen aan bod komen. Ook vindt er een huidanalyse plaats, die inzicht geeft in datgene wat jouw huid nodig heeft om er beter uit te zien. Op basis van dit alles stelt Ellen een ‘plan van aanpak’ op.

  Merken
  Ellen werkt met twee merken producten: HydroPeptide, een Amerikaans merk dat in de top 5 van anti-aging­producten staat, en Emotion, een Italiaans merk met biologische producten.

  Apparaten
  In de salon wordt gewerkt met twee apparaten. De T-Away zorgt voor een elektrische stroom, die omgezet wordt in warmte. Daardoor kunnen huidoneffenheden heel nauwkeurig worden aangepakt. Het apparaat behandelt onder andere couperose, pigmentvlekken en steelwratjes met succes. Het andere apparaat is de Beauty Angel. Dit apparaat werkt met collageenlampen. Het licht wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Collageen en elastine zorgen voor stevigheid en elasticiteit. Hyaluron kan grote hoeveelheden water aan zich binden en zorgt daardoor dat het vochtigheidsgehalte in je huid verbetert.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply