Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gewoon in Twente
  Rate this post

  Het Centrum voor mammacare van Medisch Spectrum Twente (MST) vindt u sinds oktober 2015 in de vernieuwde Poliklinieken MST Oldenzaal. Door alle zorg rond mammacare op één locatie aan te bieden, kunt u in MST rekenen op de beste zorg in een prettige omgeving. Een gespecialiseerd team van medisch specialisten en zorgprofessionals werkt nauw samen om u als patiënt de best mogelijke zorg te geven. U staat centraal.

  Uw huisarts kan u verwijzen naar het Centrum voor mammacare als u een klacht heeft aan uw borst(en) en de huisarts vindt dat het onderzocht moet worden. Het kan ook zijn dat tijdens het bevolkingsonderzoek een mogelijke afwijking in uw borst(en) wordt geconstateerd. In het Centrum voor mammacare in MST wordt u binnen 24 uur onderzocht, waarbij de voorlopige uitslag op dezelfde dag bekend is. Wanneer uw specialist u doorverwijst, wordt u diezelfde dag nog onderzocht. Alles is erop gericht om de periode van onzekerheid zo kort mogelijk te houden.

  Nieuwe technieken: meer duidelijkheid, meer comfort
  MST maakt voor het borstonderzoek gebruik van een bijzondere, innovatieve mammograaf. Dit toestel met 3D-mammografie levert een veel nauwkeuriger beeld van de borst: een primeur in Twente. Ondertussen werken wij aan nieuwe onderzoeksmethoden die een hoge kwaliteit combineren met minder ingrijpend onderzoek: veel comfortabeler voor u als patiënt.

  Samen voor de beste zorg in Twente
  De meeste patiënten blijken na onderzoek gelukkig geen kanker te hebben. Als toch blijkt dat u borstkanker hebt, krijgt u uw vaste aanspreekpunt die u van de diagnose tot en met de nazorg blijft begeleiden. Uw behandeling wordt besproken met een team van specialisten. Niet alleen binnen MST, maar als het nodig is ook met andere kenniscentra zoals het AvL in Amsterdam. De artsen en verpleegkundigen van het Centrum voor mammacare werken ook nauw samen met andere vooraanstaande ziekenhuizen (Santeon). Door het uitwisselen van ervaringen met collega’s in Nederland verbeteren de Santeon ziekenhuizen de resultaten van borstkankerbehandeling. Het Centrum voor mammacare van MST maakt zich sterk voor de beste zorg. Gewoon in Twente.

  Een borstoperatie en uiterlijk
  Een van de specialisten in het behandelteam is de plastisch chirurg. Als u geopereerd moet worden aan uw borst denkt de plastisch chirurg mee over de beste methode om ervoor te zorgen dat uw uiterlijk zo min mogelijk aangetast wordt. Het is soms zelfs mogelijk om tijdens dezelfde operatie een tumor te verwijderen en een borstreconstructie te doen.

  Zekerheid
  Als u geconfronteerd wordt met borstkanker, begint hoe dan ook een intensief traject. MST biedt als Santeon ziekenhuis in deze voor u onzekere periode een aantal zekerheden waar u als patiënt van op aan kunt. Meer informatie?
  www.santeonvoorborstkanker.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply