Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik heb gewoon een stok achter de deur nodig
  Rate this post

  Het nieuwe jaar is begonnen en zo ook de goede voornemens. Maar… wat bleek uit een recent onderzoek? Goede voornemens duren nog geen week. Dat voelt helemaal niet goed!

  Helaas wordt nog veel gebruik gemaakt van de mythe van de goede voornemens. Acties voor onbeperkt fitnessen hebben hun hoogtepunt begin januari. Met goede moed begin je eraan. Maar vaak leidt dat vooral tot een onbeperkt slecht gevoel over jezelf.

  Binnen mijn fitness-studio is het verloop erg laag. Mijn klanten komen altijd. Ik heb namelijk een afspraak met ze, één op één. Ik fungeer als een stok; achter de deur wel te verstaan. En zoals een klant zegt: ‘Ik heb gewoon een stok achter de deur nodig.’ Omdat het bijna niemand lukt om op eigen wilskracht te komen fitnessen, neem ik het even over. Met een vaste afspraak. En dat is helemaal niet erg of zwak, maar gewoon slim! Het werkt voor mijn klanten, maar je kunt het ook op andere gebieden toe­passen. Maak een waterdichte afspraak met iemand over wat je wilt bereiken. De door jou gekozen stok.

  Goede voornemens? Zorg dat je een stok achter de deur hebt! Voor jouw voornemen om gezonder en fitter te worden ben ik dat graag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply