Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gewoon weer mooi haar
  Rate this post

  Als je de diagnose kanker krijgt, dan stort je wereld plotseling in. Al die onderzoeken en ­behandelingen, de onzekerheid over jouw ­toekomst en dan ook nog haaruitval.

  Er zijn tegenwoordig prachtige manieren om haaruitval aan te pakken. Met een haarwerk kun je onzichtbaar kaalheid verbergen. Niemand zal zien dat jij een haarwerk draagt, want ze ogen geheel natuurlijk. Bovendien voelen ze comfortabel aan op je hoofd en zijn ze verkrijgbaar in talloze kleuren, stijlen en lengtes.

  Volledige privacy
  Haarspecialist Lisa de Rond. ‘Ik ben al 34 jaar kapper en sinds 10 jaar gespecialiseerd in haarwerken, haaraanvullingen en hoofdhuidproblemen. Om mijn kennis actueel te houden, volg ik jaarlijks bijscholingen. Als ik een nieuwe klant verwelkom in mijn studio, dan merk ik vaak dat er schaamtegevoelens en frustratie bij de klant heersen. Ik kan me heel goed voorstellen dat het heel vervelend en emotioneel is om je eigen haar te verliezen. Daarom doe ik er alles aan om jou te helpen met een passende oplossing. Bij het aanmeten  van een haarwerk is privacy ontzettend belangrijk. Ik werk op afspraak zodat jij altijd volledige privacy hebt en ik mijn aandacht voor 100% op jou kan richten. Als je niet naar mij toe kunt komen, dan kan ik ook thuis of in het ziekenhuis langskomen. Wel zo makkelijk voor jou en ik doe het met liefde.’

  Hét perfecte haarwerk kiezen
  ‘We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen en behoeften bespreken. ­Vervolgens gaan we op zoek naar hét perfecte haarwerk, waarbij altijd één of meerdere pas-sessies plaatsvinden. Als je eenmaal jouw favoriete haarwerk hebt gevonden, kan ik deze naar wens knippen en stylen. Ook kan ik het ­eigen haar kleuren, knippen en stylen zodat het eigen haar en het haarwerk optimaal op elkaar aansluiten’, vertelt Lisa.

  Kosteloos reserveren
  ‘Soms heb je door een bepaalde ziekte of een behandeling in het ziekenhuis een grote kans op haaruitval. Het is dan verstandig om alvast in de studio langs te komen en jouw haarwensen te bespreken. Vervolgens reserveer ik voor jou kosteloos een haarwerk. Mocht het toch blijken dat je uiteindelijk geen haarverlies hebt en het haarwerk dus overbodig is, dan is dat geen enkel probleem’, stelt Lisa gerust.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply